Events 2020-07-28T22:42:20+02:00

Smagninger og events hos Friis Wood & Deli

Hos Friis Wood & Deli bestræber vi os på at holde de hyggeligste smagninger. Se nedenunder, hvilke du har lyst til at deltage i!

 28. Februar Italiensk vinsmagning – kl. 19.00 – 22.00

Her skal vi smage på 10 forskellige vine fordelt på Bobler, Hvidvin & Rødvin. Vinene vil blive præsenteret løbende og der vil være rig mulighed for at snakke om de forskellige vine. Under smagningen vil vi servere en lækker tapas anretning.

Pris pr. pers. 250,-

Billetten kan købes i butikken eller her https://friiswoodogdeli.dk/vare/italiensk-vinsmagning/. Ved fragt vælges blot “Afhentning i butik”. Ordrebekræftelsen er billetten.


6. Marts A. H. Riise smagning – kl. 19.00 – 22.00

Følg med på en rejse gennem den danske handelshistorie med smags-stop i Tranquebar og på De Danskvestindiske øer! Oplev Gin inspireret af Tranquebars Krydderier og A.H. Riises Rom og Creme Likør fra hans apoteker-tid på St. Thomas. En medrivende fortælling om Tranquebar, Albert Heinrich Riises liv, det hvide guld, slavehandelen og Navy-rommen.

Pris pr. pers. 250,-

Billetten kan købes i butikken eller her https://friiswoodogdeli.dk/vare/a-h-riise-smagning/. Ved fragt vælges blot “Afhentning i butik”. Ordrebekræftelsen er billetten.


27. Marts Oversøisk vinsmagning – 19.00 – 22.00

Til denne spændende smagning serveres der både hvid – og rødvine. Vi kommer ud til fjerne kyster omkring Australien, New Zealand, Nord – og Sydamerika. Under smagningen vil der blive serveret en lækker tapas anretning.

Pris pr. pers. 275,-


17. April Smagning med bobler m. Norevent –  19.00 – 22.00

Til denne smagning kommer vi godt rundt i de Europæiske bobler, hvor vi skal stifte bekendtskab med Tyskland, England, Italien & Frankrig. Vinene præsenteres løbende. Kevin fra Norevent kreere en lækker menu, som matcher dråberne.

Pris pr. pers. 995,-

Billetter kan købes i butikken eller på  https://friiswoodogdeli.dk/vare/champagne-smagning-17-4-2020/ Ved fragt vælges blot “Afhentning i butik”. Ordrebekræftelsen er billetten.


24. April Europæiske hvidvine – 19.00 – 22.00

Smag på forskellige europæiske hvidvine. Til denne spændende smagning kommer vi rundt i de forskellige druer & lande. Under smagningen servere vi en lækker tapas anretning.

Pris pr. pers. 250,-

Billetter købes i butikken & på https://friiswoodogdeli.dk/vare/europaeiske-hvidvine-smagning/ Ved fragt vælges blot “Afhentning i butik”. Ordrebekræftelsen er billetten.


15. Maj Besøg på Cold Hand Winery – 18.00 – 22.00

I samarbejde med Cold Hand & Norevent. Tager vi en lille bustur ned og besøger Jens og hans gode team.

Program
kl. 18.00 afsted med bus fra Butikstorvet.
18.45 velkomst hos Cold Hand Winery.
Herefter smagning & rundvisning. Under smagningen leverer Norevent nogle lækre snacks.
Afslutning med kaffe og mulighed for at handle lidt frugtvin med hjem.
ca. 21.30 kører Als bussen os hjem til butikstorvet igen.

Vi sørger naturligvis for at der er lidt at drikke frem og tilbage i bussen.

Pris pr. pers. 400,-

Billetter kan købes i butikken eller på https://friiswoodogdeli.dk/vare/tur-til-cold-hand-winery/. Ved fragt vælges blot “Afhentning i butik”. Ordrebekræftelsen er billetten.


19. Juni Bourgogne smagning m. Norevent – kl. 19.00 – 22.00 

Til denne skønne aften skal der smages 12 flasker bourgogne. Under smagningen bliver der en lille storytelling om området og vinene, alt imens at Kevin fra Norevent serverer en lækker menu.

Pris pr. pers. 1195,- 


26. Juni Gin Festival – kl. 19.00 – 22.00 

Vi gentager succesen fra sidste år, og arrengerer endnu en gin festival. Her får vi besøg af vores skønne leverandører, som glæder sig til at skænke jer en lille gin. Der vil være ca. 50 forskellige gins, som der kan smages – herunder nogle nyheder. Kl. 20.00 sætter DaVinci en lille buffet op med pasta, salat & brød, hertil ét glas vin. Der vil kunne smages gin i alle tre timer.

Pris pr. pers 250,-


21. August Tysk vinsmagning – kl. 19.00 – 22.00

Vinene fra Tyskland bliver bedre og bedre. Til denne smagning vil vi vise jer, hvad Tyskland som vinland formår og vi lover, at det bliver godt. Under smagningen vil der blive serveret en lækker tapas anretning.

Pris pr. pers. 250,-


10. September Tøseaften m. Matas Hadsund – kl. 18.00 – 21.00

Vi har i samarbejde med Matas valgt, at holde en tøseaften med ren forkælelse. Vi starter kl. 18 med velkomst og et lille foredrag med Summerbird chokolade. Herefter vil vi i butikken forkæle jeres smagsløg med lækre smagsprøver, hvor i hos Matas kan blive forkælet med luksuspleje og dejlige dufte.

Pris pr. pers. 175,- 


25. September Unik Champagnesmagning m. Norevent – Kl. 19.00 – 22.00

Vi gentager succesen fra sidste år med en sublim champagnesmagning fra de store huse, sjove og sjældne årgange. Vi skal smage på de store dråber i klassen. Krug, Bollinger, Dom Perignon, Cristal, Deutz & Cattier. Hertil vil Kevin trylle en fantastisk menu frem, som egner sig til de ædle bobler.

Pris pr. billet kun 1695,-

Billetter kan købes i butikken eller på https://friiswoodogdeli.dk/vare/champagne-smagning-25-9-2020/. Ved fragt vælges blot “Afhentning i butik”. Ordrebekræftelsen er billetten.


26. September Store Smage Dag – Kl. 15.00 – 18.00 

Vi forvandler butikstorvet til en kæmper smagebod, hvor I kan møde mange af vores skønne leverandører. Der vil både være smagsprøver på vin, spiritus, chokolade, ost, delikatesser, kaffe mm. Så kom og vær med til en hyggelig eftermiddag og bliv inspireret.

Pris pr. pers. 150,-


9. Oktober Whisky smagning m. MacY – Kl. 19.00 – 22.00

Til denne smagning vil Claus fra MacY bevæge sig igennem de forskellige typer whisky og fortælle gode historier. Der skal i alt smages på 8 whiskyer. Halvvejs igennem programmet vil Kræstrupsøgaard servere en lækker robust ret inkl. ét glas vin.

Pris pr. pers. 250,-


23. Oktober Rom smagning m. Juuls – Kl. 19.00 – 22.00 

Denne aften vil vores nye samarbejdspartner Allan fra Juuls præsentere en masse spændende nye rom, som skal være med til at fornye vores sortiment. Hertil vil Kræstrupsøgaard være vært for en lækker anretning inkl. ét glas vin.

Pris pr. pers. 295,- 


31. Oktober Vin Festival – kl. 15.00 – 18.00 

Igen i år skal vi smage på en masse spændende vine. Der vil både være bobler, hvid -og rødvine & søde vine på programmet. Så kom og mød vores skønne leverandører. Der vil være mulighed for at smage på ca. 50 forskellige vine. Under smagningen vil Kevin fra Norevent stå med nogle lækre smagsprøver.

Pris pr. pers. 195,- 


13. November Portvinsfestival – kl. 19.00 – 22.00 

Til denne skønne aften mixer vi lidt med portvine og andre søde vine. Her er der mulighed for at smage på ca. 50 forskellige vine, hvor portvin står for størstedelen. Under smagningen sættes der et lille bord frem med lækre oste fra Arla Unika og pølser fra Slagter Munch. Hertil brød & tilbehør.

Pris pr. pers. 195,-