Smagninger hos Friis Wood & Deli

Hos Friis Wood & Deli bestræber vi os på, at give kunden en helt uforglemmelig oplevelse i form af vinsmagninger og andre event. Vi afholder årligt en del events – for enhver smag. Her er der både tale om vinsmagninger, ginfestival, whisky, samt rom smagninger. Derudover afholder vi også events, som Store Smage Dag, hvor vores leverandører kommer og fremviser produkter, for at inspirere lige nettop jer!

Derudover samarbejder vi tæt med de lokale madsteder, såsom slagter, catering samt restauranter, for at give en kulinarisk oplevelse.

 Ønsker du at afholde en smagning?

Vi er altid åbne for at afholde events både inde og ude af huset. Så hvis du står og mangler et lille indslag til en fødselsdag, firmafest eller lignende, så er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

 • Out of stock
  Denne aften vil vores nye samarbejdspartner Allan fra Juuls præsentere en masse spændende nye rom, som skal være med til at fornye vores sortiment. Hertil vil Kræstrupsøgaard være vært for en lækker anretning inkl. ét glas vin.
  Detaljer
 • Out of stock
  Igen i år skal vi smage på en masse spændende vine. Der vil både være bobler, hvid -og rødvine & søde vine på programmet. Så kom og mød vores skønne leverandører. Der vil være mulighed for at smage på ca. 50 forskellige vine. Under smagningen vil Kevin fra Norevent stå med nogle lækre smagsprøver.
  Detaljer
 • Out of stock
  Til denne skønne aften mixer vi lidt med portvine og andre søde vine. Her er der mulighed for at smage på ca. 50 forskellige vine, hvor portvin står for størstedelen. Under smagningen sættes der et lille bord frem med lækre oste fra Arla Unika og pølser fra Slagter Munch. Hertil brød & tilbehør.
  Detaljer