Almuegaardens Bolchekogeri blev etableret som et af de første bolchekogerier i Danmark, tilbage i det 20. århundrede af den selvlærte bolchekoger Michael Christensen.

Bolchekogeriet skulle foregå i de helt rigtige rammer, og derfor faldt valget på den idylliske røde og hvide bindingsværksejendom “Almuegaarden” beliggende i den lille landsby “Lov” ved Næstved på Sydsjælland.

I det lille bolchekogeri fremstilledes alle de klassiske bolchevarianter, samt nye varianter forespurgt fra kunderne. Dette via traditionelle gamle håndværksmetoder og gammelt maskineri fra 1800-tallet, drevet ved hjælp af håndkraft.

Alle vore bolcher koges stadigvæk på den gamle Almuegaard, og i tidernes løb har nyskabelser sneget sig ind, så man i vort sortiment nu blandt andet også kan finde sukkerfri bolcher og flotte motivbolcher til enhver anledning.

Almuegaardens Bolchekogeri har med hjælp fra familiens tre generationer nu udviklet sig til en af verdens mest anerkendte udbydere af håndlavede kvalitetsbolcher, med eksport til hele Norden og en stadigt voksende afsætning til resten af Europa. Almuegaarden er blot begrænset af sin egen produktion, da vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten og håndværket til fordel for en industrialisering.

  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer