Aalborg Chokoladen Sukkerfri æske 8 stk

115,00 kr.

8 stk. blandet konfekt uden tilsat sukker – men med et naturligt indhold af sukker

Bestående af:
Classic konfekt
Passions konfekt
Cognac konfekt
Blåbær konfekt
Classic med mandel konfekt
Mint konfekt
Hindbær konfekt
Kokos konfekt

Mørk chokolade min 55,5% kakaotørstof
Hvid chokolade uden tilsat sukker

Innovativ æske med 8 stykker sukkerfri dessert chokolade.

Hvid elegant gaveæske med 8 stykker håndlavet kvalitets chokolade uden tilsat sukker.

Aalborg chokoladen

Aalborg Chokoladen er en chokoladefabrik, der fremstiller høj kvalitet samt eksklusivt håndlavet chokolade at dette er efter de gamle traditioner, med det største fokus på kundernes behov og ønsker. Alt deres marcipan, konfekt petit four, pralineer, trøffelkugler samt meget mere er fremstillet efter deres egne opskrifter, der er nogle af opskrifterne der er gået i arv siden 1934 fra et af Aalborgs fineste konditorier.

Kvalitet er nøgleordet hos Aalborg Chokoladen som er ejet af indehaveren John Aslak Jensen der siden 2006 overtog virksomheden. Alle deres produkter er lavet i hånden ude på deres lille chokoladefabrik i Aalborg øst. Man kan sige det er lidt en barnedrøm der går i opfyldelse når man træder ind i de chokoladefyldte lokaler. Hvert eneste lille stykke chokolade bliver nøje produceret af ham selv eller en af hans 15 medarbejder. Alle opskrifter er deres egne og de går op i at alle stykker der finder ud af fabrikken er på kanten at være perfekte hvilket der gør gavn for alle de besøgende der modtager rundhåndet chokolade der har fået en lille flis i hjørnet.

Holdånd samt pressition

Man må sige at når man oplever John Aslak Jensen er man ikke i tvivl om hans målbeviste valg om kvalitet der er ingen der skal komme og ødelægge hans navn så det er kun udvalgte butikker der har en høj kvalitets standard der får lov at samarbejde med Aalborg chokoladen. Han bliver hyppigt omtalt i medierne grundet han kæmpe arbejde i Aalborg. Udover hold arbejde kan man sige at udviklingen af nyt chokolade aldrig går i stå. Da innovationen er ekstremt vigtigt for at man følger moden samt husker på ens kunder.

Vi må sige hvis du vil lære mere om Aalborg Chokoladen kan du også besøge youtube her 

Ingredienser: Mandler, konsistensmiddel (E965), sødestof (E420, E965), konservering (E202, E211), kakaomasse, kakaosmør, emulgator (Sojalecithin, E322), naturlig vanilje aroma, pebermynte aroma, fortykninsmiddel (E464), surhedsreg. middel (E330), farve (E171), frysetørret hindbær, kokosmel, passionspulver, frysetørret blåbær, Cognac.

Allergerner/spor af: Gluten, mælk, nødder, soja

Ved overdreven brug kan produktet virke laksitativt (afførende)

Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 2030 KJ / 485 kcal
Fedt: 30,2 g.
– heraf mættede fedtsyrer: 10,1 g.
Kulhydrat: 41,5 g.
– heraf sukkerarter: 3,7 g.
Protein: 8,1 g.
Salt: 0,01 g.