Aalborg Chokoladen Sukkerfri Marcipanæske 6 Stk.

230,00 kr.

6 stk. blandet marcipanbrød uden tilsat sukker
– men med et naturligt indhold af sukker

Bestående af:

Classic marcipan
Marcipan med hindbær
Marcipan med Cognac
Marcipan med kokos
Marcipan med mango/passion
Marcipan med blåbær

Sukkerfri Marcipanstænger med 6 stk. i gaveæske

6 varierende stykker marcipan uden tilsat sukker som kommer i et tidløst design af en gaveæske.

Aalborg chokoladen

Aalborg Chokoladen er en chokoladefabrik, der fremstiller høj kvalitet samt eksklusivt håndlavet chokolade at dette er efter de gamle traditioner, med det største fokus på kundernes behov og ønsker. Alt deres marcipan, konfekt petit four, pralineer, trøffelkugler samt meget mere er fremstillet efter deres egne opskrifter, der er nogle af opskrifterne der er gået i arv siden 1934 fra et af Aalborgs fineste konditorier.

Kvalitet er nøgleordet hos Aalborg Chokoladen som er ejet af indehaveren John Aslak Jensen der siden 2006 overtog virksomheden. Alle deres produkter er lavet i hånden ude på deres lille chokoladefabrik i Aalborg øst. Man kan sige det er lidt en barnedrøm der går i opfyldelse når man træder ind i de chokoladefyldte lokaler. Hvert eneste lille stykke chokolade bliver nøje produceret af ham selv eller en af hans 15 medarbejder. Alle opskrifter er deres egne og de går op i at alle stykker der finder ud af fabrikken er på kanten at være perfekte hvilket der gør gavn for alle de besøgende der modtager rundhåndet chokolade der har fået en lille flis i hjørnet.

Holdånd samt pression

Man må sige at når man oplever John Aslak Jensen er man ikke i tvivl om hans målbeviste valg om kvalitet der er ingen der skal komme og ødelægge hans navn så det er kun udvalgte butikker der har en høj kvalitets standard der får lov at samarbejde med Aalborg chokoladen. Han bliver hyppigt omtalt i medierne grundet han kæmpe arbejde i Aalborg. Udover hold arbejde kan man sige at udviklingen af nyt chokolade aldrig går i stå. Da innovationen er ekstremt vigtigt for at man følger moden samt husker på ens kunder.

Vi må sige hvis du vil lære mere om Aalborg Chokoladen kan du også besøge youtube her 

Ingredienser:
57,3% – Marcipan: Mandler, konsistensmiddel (E965), sødestof (E420). 40,1% – Chokolade, min. 55,5% kakaomasse, sødestof (E965), kakaosmør, emulgator (Sojalecithin), naturlige vanilje aroma, 1,3% – Mandler, 0,6% – Finsprit 96%, 0,1% – Frysetørret hindbær, 0,1% – Kokosmel, 0,1% – Passionspulver: konc. passionsfrugtjuice, fortykningsmiddel (E440), 0,1% Frysetørret blåbær, 0,1% – Cognac

Allergener: Gluten, Mælk, Nødder, Soja

Tilsætningsstoffer: Antioxidant: E322; Fortykningsmiddel: E440; Koserveringsmiddel: E202; Konsistensmiddel: E965; Sødestof: E420, E965

Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 2069 KJ / 494,3 kcal
Fedt: 30,5 g.
– heraf mættede fedtsyrer: 10 g.
Kulhydrat: 41,9 g.
– heraf sukkerarter: 1,7 g.
Protein: 9,2 g.
Salt: 0,01 g.