Andersen Peberkværn, Sort

399,00 kr.

Design: Andersen Furniture
Størrelse: Ø5 x 18 cm.
Materiale: Træ
Farve: Sort

BEMÆRK!: Nogen af billederne viser 2 kværne – prisen er for 1 stk.

Ikke på lager

Peberkværn fra Andersen

Flot og elegant peberkværn fra Andersen Furniture, som både passer perfekt i det klassiske og moderne køkken. Den åbnes nemt, og påfyldningen af peberkorn er utrolig nem

BEMÆRK!: Nogen af billederne viser 2 kværne – prisen er for 1 stk.

Historien om Andersen Furniture

I mere end 100 års har Andersen udviklet og produceret æstetiske produkter, med et særpræg og flot rent skandinavisk look. Med udgangspunkt i de skandinaviske rødder har Andersen udviklet en kollektion, som afspejler sig i en moderne og elegant nordisk stil. Andersen bestræber og tror meget på nysgerrighed, innovation, talent og ikke mindst passion.

I 2016 lancerede Andersen en accessorieslinje, som indeholder en meget bred vifte af tilbehør til boligen, med udgangspunkt i en moderne nordisk stil. Denne linje fik tildelt navnet Muubs, og indeholder både bolig accessories og møbler. I dag sidder Poul Frandsen som administrerende direktør i Andersen Furniture.

Miljøoverbevisning

Andersen produktion foregår i Europa, hvoraf største delen fremstilles på deres egen fabrik i Danmark, som ligger nær Århus. Her bliver der produceret langvarige kvalitetsmøbler i henhold til den danske lovgivning. Resttræet fra produktionen bliver brugt til at varme bygningerne i hovedkvarteret op. De bestræber sig på at pakke deres produkter i flad emballage, for netop at formindske emballagematerialet og brugen af CO2.

Andersen Furniture har høje krav, når det kommer til leverandører. De vil sikre sig at de har et godt forhold til dem, ved at besøge dem ofte. For at være leverandør til Andersen Furniture er det vigtigt at vise gennemsigtighed og ære. De bestræber sig på at arbejde med virksomheder som er ISO-certificeret, og benytte FSC-certificeret træ til deres produktion af trævarer. Ved FSC-certificering er der 100% garanti på at træet ikke kommer fra ulovligt skovbrug, og at de opfylder de højeste miljøstandarder. Størstedelen af deres produkter er testet på DTI for at sikre, at du overholder de relevante standarder. Derudover bliver produkterne testet for høje niveauer af modstand, holdbarhed og ikke mindst sikkerhed, i henhold til EN-standarder.