Banfi Le Rime

89,00 DKK

Type: Hvidvin
Volume: 75 cl.
Producent: Banfi
Land: Italien
Område: Toscana
Druesorter: 70% Chardonnay, 30% Pinot Grigio
Alc %: 12,5 %
Anbefalet til: Aperitif, Antipasto, Tapas, Pasta og lette retter.

*Ved køb af min. 6 flasker kun 69kr. pr. flaske.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hvidvin fra Toscana

Denne hvidvin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi som ligger i Toscana. Castello Banfi er Italiens mest førende og prestigeprægede vinhuse, og blev i 2010 kåret som “Bedste italienske vineri” ved VinItaly – dette er 12. gang på blot 17 år, at Castello Banfi løber med denne titel.

Banfi Le Rime er lavet på 70% Chardonnay samt 30% Pinot Grigio. Disse druer er dyrket i den sydlige del af Montalcino området – i Toscana, Italien. Vinen har lagret på ståltanke. oplev en flot gul, grøn farve i glasset, som harmonere godt med noter af elegance i næsen. Smagen bærer præg af frugtagtig noter, med en afbalanceret frugt og syre. Denne hvidvin er god som aperitif, lys fisk og milde oste!

Bør serveres let afkølet.

Om Castello Banfi

Banfi blev i 1978 grundlagt af to italiensk-amerikanske brødre, John & Harry Mariani. I starten var målet at skabe en moderne vingård, kombineret med den mest avancerede videnskab i vinmarkerne til produktion af premiumvine. Ezio Rivella som er en anerkendt winemaker kom til Banfi, og forstod hurtigt jordens rigdom, og den helt privilegerede mikro klimatiske postion. I disse år gjorde brødrene også en investering, hvor de købte Bruzzone, som er en historisk vingård, som har beliggenhed i Piemonte. I dag råder Banfi over 4 vingårde i Italien – Toscana, Bolgheri, Chanti Classico og sidst Piemonte. Læs mere om Castello Banfi her.