Barrister Sloe Gin

250,00 DKK

Type: Gin
Volume: 70 cl.
Producent: Barrister
Land: Rusland
Variant: Sloe Gin
Alc %: 26%
Område: St. Petersborg

Sloe Gin

Prøv en lækker gin med smagen søde aromaer af mandel. Barrister Sloe Gin er et klassisk blend af de fineste slåenbær blended med deres klassiske Dry Gin. Blendet er sammensat af destillater krydret med enebær, kardemomme, frisk appelsinskal, koriander og angelik. Barristers udgave er af sloe gin er rig, mørk rubinfarvet, med duften af mandel, nellike samt kryddernoter. Smagen er intensiv men behagelig, præget af frugt og så har den en let og blød eftersmag.

Man kan nyde Barrister Sloe Gin rent let afkølet, men den fungerer også rigtig godt sammen med tonic samt lemon soda.

En enestående kombination af russisk og engelsk tradition.

Slåengin er en gammel, traditionel gintype, som er kendt og elsket over hele verden. Barrister Sloe Gin er resultatet af Barrister Dry Gin tilsat slåenbær tappet ved 26 % alkohol.

Slåenbærrene bliver omhyggeligt plukket i Kaukasien regionen og macereres i en længer perionde i Barrister Dry Gin – denne proces trækker smag og farve ud af bærrene samt giver en meget velsmagende og blød slåengin.

Ginnen er født i hjertet af et destilleri (hus), der i århundreder har destilleret de bedste vodkaer, det betyder Barrister Gin har på den måde arvet en af ​​de bedste neutrale alkoholer til sin base. Denne alkohol bliver destilleret med høj kvalitets botanicals såsom kvan, citronskal, korianderfrø, karvefrø, anis, enebær og kanel.

Barrister Sloe Gin – en enestående kombination af russisk og engelsk tradition.