Bryghuset Møn Klintholm India Pale Ale ØKO

35,00 kr.

Type: Øl
Volume: 
33 cl
Producent: 
Bryghuset Møn
Land: 
Danmark
Alc %:
5,5 %

Pris inkl. Pant.

Lækker økologiske IPA fra Bryghuset Møn. Smagen er frisk og frugtig, med toner af citrusfrugt og humle. Perfekt til grillet fisk, lyst kød og ren nydelse.

Om Bryghuset Møn

I 2005 blev Bryghuset Møn etableret med udsigt over Stege Nor. Her bliver der brygget øl efter de gode bryggetraditioner, hvori deres kernekompetence ligger. De omkring liggende marker, er bryggen til maltet som bliver høstet. Denne malt er grundstenen i enhver af Bryghuset Møns øl. Her har deres kompetente bryggere stor respekt for produktets håndværk, så de bedste kornsorter mixet med en god humle, forvandles til gode øl og som er til glæde for alle øldrikkere.

Alle Bryghuset Møns produkter i deres sortiment er brygget og tappet samme sted, med lokale medarbejdere. Alle deres sodavand og safte er økologiske – her findes der også et udvalg af øl.

Vandet

Imellem Møns Klint og Liselunds skønne natur, er her hvor bryghuset henter deres vand. Vandet siver langsomt og fredligt igennem tykke lager af kridt, som har eksisteret i flere millioner år, og fungeret som et naturligt vandfilter. Dette gør smagen dejligt, blødt og behageligt. Bryghuset Møn stillet høje krav til alt hvad de brygger. De benytter ikke enzymer, konserveringsmidler eller genmanipuleret råvarer. De udfører kvalitetstests på alt, i form af at smage og se på hvert enkelt produkt, for at sikre sig, at det bliver en god oplevelse hver gang deres produkt nydes.

Møns Koncept

De stiller ekstremt høje krav om kvalitet til alt hvad de brygger, de smager undervejs på deres vare og ikke mindst inden den kommer ud ad døren. Deres brygmester sætter en ære i den bedste kvalitet og derfor er den vigtigste arbejdsopgave for ham at sikre han øl smager lige så godt inde som ude, på den måde sikre de sig at du får den bedste oplevelse hver gang fra Bryghuset Møn.