Bülow B – Passion Fruit, 125g

65,00 DKK

Producent: Lakrids by Bülow
Volume:  125g.

Lakrids med passionsfrugt

Lakrids by Bülow har udarbejdet denne søde lakrids overtrukket med hvid chokolade, og forførende passionsfrugt. Denne variant har en super flot balance mellem sødme fra chokoladen, og syrlighed fra passionsfrugten. Et flot og finurligt finish med en delikat, sprød sukkerskal.

Historien om Bülow

Johan Bülow som står bag virksomheden Lakrids by Bülow, kommer fra en iværksætterfamilie. Han har altid vidst at han ville skabe noget helt særligt. Han satte sin lid til lakrids – som er en skandinavisk favorit, som han ikke mente blev værdsat nok, og ikke blev taget alvorligt.

Han lagde mange timer i det, lærte håndværket på den hårde måde, hvilket resulterede i, at han i 2007 var klar til både at koge, rulle og skære sit allerførste produkt.

Johan Bülow åbnede d. 07.07.2007 sin første butik – Lakrids by Johan Bülow, i Svaneke på Bornholm. Her var filosofien, at man kogte lakridsen i butikken, så man kunne dufte den 100 meter væk. Dette var et kæmpe hit, og han udsolgte på blot 2 timer – den sidste kunde købte endda skålen med smagsprøver.

Johan investerede i en lakridsmaskine, og installerede den i sin netop nyerhvervede fabrik i Taastrup. Hvorfor han øgede produktionen, for at imødekomme efterspørgslen. Det var her, hvor lakrids NO.1, NO.2, NO.3 og NO.4 blev skabt.

I 2009 udviklede Johan i samarbejde med sin produktionschef Tage, en ide om at overtrække lakridsen med chokolade. De troede faktisk, at det var umuligt, men samme år tilføjede virksomheden Lakrids A i sit sortiment, og sidenhen er flere lakridser med chokolade kommet i sortiment.

I 2017 kunne virksomheden fejre 10-års jubilæum. Deres vision er at sprede deres kærlighed til lakrids verden over. Ikke blot den søde og salte, men hele spektret af smagsoplevelser, som man kan opnå ved at bruge lakrids som krydderi.

Ingredienser: 

 

61% hvid chokolade (sukker, kakaosmør, sødmælks-/helmjölkpulver, emulgator: sojalecitin, natur-lig vaniljearoma), 18% sukker, rismel/rismjöl, invertsukkersirup, melasse, glukosesirup, 2% rålakrids, 2% passionsfrugt (frysetørret), rapsolie, syre: æblesyre, salt, overfladebehandlingsmidler/ytbehandlingsmedel (arabisk gummi, shellak, carnaubavoks), farvestoffer (calciumcarbonat, beta-caroten), naturlig passionsfrugtaroma, anisolie. Mindst 27 % kakaotørstof. Glutenfri. Beskyttes/skyddas mod varme og fugt.