Buonfrutto Olivenolie, 500 ml

109,00 kr.

Mærke: Del Mastro
Indhold: 500 ml.

Bløde & Italiensk Olivenolie

Lækker og blød olivenolie fremstillet på italienske oliven, hvoraf en stor del udgør Taggiasca oliven. Denne “Bounfrutto” olivenolie er blød, rund og frugtig smagen, med et strejf af sødme fra mandler og pinjekerner. Eftersmag bærer præg af artiskok. En olie, som er ren i sit udtryk, og ikke med harske noter – som gør den utrolig lækker, at dyppe friskbagt brød i, over salat eller andet. Denne olie er perfekt at mixe med Vestjysk Delikatessers pestoer og blot på tapasbordet.

 

Ingredienser: Extra jomfru olivenolie.

Næringshold pr. 100g/ml:

Energi: 3404 kj, 828 kcal

Fedt: 92 g – heraf mættet fedt: 14 g

Kulhydrat: 0 g – heraf sukkerater: 0 g

Protein: 0 g

Salt: 0

Allergener: Ingen

Del Mestro

Del Mestro er lige med kvalitet i det italienske køkken. De giver fantastiske specialiteter som bliver mere og mere hyppige i det nordiske køkken. Deres brand er bygget op på ikke bare at give madvare men også smagsoplevelser. Deres produkter er også en fryd for øjet så det gør det nemt at bruge i dekorative gaver eller som køkkenudsmykning.

De italienske fødevare er blevet en fast del af det Danske køkken og med god grund.

Familien Del Mastro stammer fra Italien det giver dem et selvfølgelig indblik i det italienske køkken samt deres specialiteter. Deres mere end 30års erfaring gør at de har tilpasset dem forsigtigt så kvaliteten er høj udstyret smukt hvad kan man mere forlange end, lækre velsmagende smagsoplevelser der vil give dig, dine venner og familie hyggelige stunder.