En vin med masser af power og høj syre. Den har noter af tobak, chokolade, valnødder, figen, samt lakrids. En fin balance samt god fylde! Prøv den til okse, kalv, lam og fjerkræ.
Cerbaiona har rødder helt tilbage i midten af halvfjerdserne, hvor Diego Molinari slog sig ned i den østlige del af Montalcino, sammen med sin kone, Nora. Gården ligger for enden af grusvejen, hvor man passerer La Fornace og La Cerbaiola, hvor de har sine vinmarker. Her dyrkes der en ultratraditionel produktion, hvor der sker gæring på gamle cementtanke, samt lagring på slovenske egetræsfade.
I dag drives det daglige af Matthew Fioretti. Han er en hårdtarbejdende og meget kompetent vinmand. Her hjælper hans kone også til i det daglige. Stedet har gennemgået en stor renovering i kælderen, såvel som i marken, hvor de i dag kører stedet økologisk samt biodynamisk.
Mandag til torsdag 09.30 – 17.30
Fredag 09.30 – 18.00
Lørdag 09.30 – 14.30
DAG TIL DAG LEVERING
Ved bestilling inden kl. 12 man-tor
leveres varen dagen efter.