Chase Hedgerow Elderflower Gin

399,00 DKK

Destilleri: Chase
Volume: 70 cl.
Alc %: 40%
Anbefalet dertil: Fever-Tree Mediterranean & Fever-Tree Aromatic

Kategorier: ,

Beskrivelse

Elderflower Gin Fra Chase

Legende, let og blomstret hyldeblomst gin fra Chase, som har noter af enebær samt citrusfrugt, som har en perfekt balance. Eftersmagen er lang og bærer præg af sødme fra hyldeblomsten, og indtryk fra enebærene.

 

Chase Distillery

I 2008 grundlage William Chase hans spiritusproduktion, da han søgte nye udfordringer. Mr. Chase er en landmand med stort L. Han startede med at sælge sine kartofler til detailhandlere, men kommer op og skændes med den, og står tilbage med to containere fyldt med kartofler. Han kontakter derfor den lokale chips mand, og får solgt containerne fyldt med kartofler. Chips manden ringer tilbage til Mr. Chase, og ønsker at få ham som leverandør fremover. Dog var William på daværende tidspunkt selv begyndt at producere chips og havde startet Tyrrell Posh Crisp. Efter nogle år, hvor virksomheden var blevet bygget op, valgte han at sælge den. Mr. Chase tog på en velfortjent ferie og smagte på en vodka, hvor han i 2008 startede Chase Distillery. Hans største passion lagde i æbler og kartofler. To år efter hans destillation af vodka, vandt han prisen for ikke mindre end verdens bedste vodka. Alle hans gins har base på verdens bedste vodka.

Hans største og vigtigste koncept er “fra jord til bord” alt er dyrket på den mest klimavenlige måde. Alle hans ingredienser kommer fra hans egen farm. Han passion for bæredygtighed skinner igennem hans produktion. Kartoffelskrællerne bliver smidt i kompostbunken og bruges til fremstilling af biogas. 90% af destilleringsvandet bliver genbrugt, og hans mål er at ramme de 100% inden længe.

Chase Distillery fremtidsplaner er at fortsat blive ved med en bæredygtigt produktion – og gøre det til et familiearvestykke, som skal videregives til hans to sønner, Harry & James. Kvalitetsmæssigt skal de opretholde de gode egenskaber i sine produkter og rangere sig højt på verdensplan.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chase Hedgerow Elderflower Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *