Cold Hand Winery, Prunus Nigra 100 ml

89,00 kr.

Type: Kirsebærvin
Volume: 100 ml.
Producent: Cold Hand Winery
Land: Danmark
Frugter: Danske stevnsbær.
Alc %: 17 %
Anbefalet til: Bærdesserter, chokolade, oste og ikke mindst til risalamanden.

Kirsebærvin mini

Prunus Nigra kirsebærvin i alder højeste kvalitet lavet på danske Stævnsbær. Vinen er frisk, saftig og smager bogstaveligt af at gå ud i haven en dejlig sommerdag og plukke et kirsebær fra grenen. Den lækre kirsebær hedvin gå perfekt til risalamanden, chokolade og ikke mindst til oste.

Vinen taber ikke karakter eller smag efter åbning, og kan opbevares på køl.

Prunus Nigra er lavet efter portvinsforbilledet, og er en forstærket vin tilsat deres egen brændte Eau de Vie. Vinen er fadlagret i 12 måneder på brugte franske egefade.

Cold Hand Winerys Historie

Jens Skovgaard havende en forkærlighed til de syrlige danske æbler, og i år 2010 fik han den innovative ide om at lave æblevin ikke cider, ikke “apfelwein” men et nyt, eksklusivt og mere vinøst udtryk af rigtigt æblevin. Drømmen om æblevin tog fart da en dunk med frossent æblevin lækkede i fryseren. Landmanden som han er smager på den tykke, sukkerholdige æblesirup. Der begyndte den eksperimenternes rejse for Jens.

Jens allierede sig med Flemming ude på landet mellem Randers og Viborg, hvor de er omringet af æbleplantager og dansk idyl. De etableret det danske frugtvineri Cold Hand Winery. Med deres ord “et sted, hvor sanserne åbnes, fortællerglæden blomster og hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres” Det må man da give dem ret i med de fremragende innovative vine der kommer fra Cold Hand Winery.

Deres fokus ligger 100% på de danske frugter og bær, da der giver det bedste frugtvin. De ser ingen grund til at bruge udenlandske frugter når vir har nogle af verdens bedste æbler, pære, kirsebær og meget mere. En ting der spillere en stor rolle er den danske sensommer sæson hvor temperatursvingningerne giver den helt særlige nordiske syreprofil, som er ren, frisk, aromatisk ikke mindre end guld værd i dansk frugtvin.

Cold Hand Winery et et arbejdende værksted, hvor de eksperimentere på liv og løs for at finde de specifikke toner og noter, der evit får dem tætter på verdens bedste frugtvin. De innovative har endnu fremkaldt vin på æbler, pærer, kirsebær, solbær, ribs, rabarber, kvæder, blommer og brombær.

Hvis du vil vide mere om Cold Hand Winery kan du klikke her.