Del Mastro, Pesto Ligure 180g

79,00 kr.

Mærke: Del Mastro
Indhold: 180 g.

5 på lager

Fantastisk Grøn Pesto

Uovertruffen pesto, som rammer plet på smagen. Den er produceret på smalbladet basilikum fra Ligurien, parmesan, både hele og finthakkede pinjekerner, og en mild samt blød jomfru olivenolie. Utrolig lækker og drøj i brug. Kraftig smag af en lækker kvalitetspesto.

Indeholder 180g.

 

Ingredienser:
Extra jomfru olivenolie 63%, basilikum (genovese DOP) 26%, pinjekerner, salt, parmesanost – lagret Reggiano DOP (mælk, salt, osteløbe), hvidløg, vindeddike, surhedsregulator: mælkesyre og citronsyre.

Næringshold pr. 100g/ml:

Energi: 2520 kj, 602 kcal

Fedt: 64 g – heraf mættet fedt: 11 g

Kulhydrat: 0,7 g – heraf sukkerater: 0,3 g

Protein: 5,1 g

Salt: 3,5 g

Allergener: Mælk og parmesanost.

Del Mestro

Del Mestro er lige med kvalitet i det italienske køkken. De giver fantastiske specialiteter som bliver mere og mere hyppige i det nordiske køkken. Deres brand er bygget op på ikke bare at give madvare men også smagsoplevelser. Deres produkter er også en fryd for øjet så det gør det nemt at bruge i dekorative gaver eller som køkkenudsmykning.

De italienske fødevare er blevet en fast del af det Danske køkken og med god grund.

Familien Del Mastro stammer fra Italien det giver dem et selvfølgelig indblik i det italienske køkken samt deres specialiteter. Deres mere end 30års erfaring gør at de har tilpasset dem forsigtigt så kvaliteten er høj udstyret smukt hvad kan man mere forlange end, lækre velsmagende smagsoplevelser der vil give dig, dine venner og familie hyggelige stunder. Se mere om Del Mastro her.