Domaine de L'Orangerie de Montrabech, Rose

109,00 DKK

Type: Rose
Volume: 75 cl.
Producent: Domaine de L´Orangerie
Land: Frankrig
Område: Languedoc
Druesorter: 100% Grenache Gris
Alc %: 13%
Anbefalet til: køligt på terrassen for sig selv eller til fisk, grill samt salater

ved køb af 6 flasker er prisen  89 kr. pr flaske

L´Orangerie Rose

Denne imødekommende rose byder på en duftende harmoni af abrikos, fersken, hindbær appelsinblomst, kirsebær og rosenblade. Mundfølelsen giver en mere fyldig, nærmest olieret derudover røde bær i øjnene, friskheden er til at tage og føle på og de eksotiske frugter fra næsen mingler også elegant ind i forsamlingen.

Alt i alt en unik, sjælden og alternativ rosé med masser af personlighed, der ikke er for fin til at give noget af sig selv. Med andre ord – det smager fantastisk og stikker ud på den absolut gode måde.

Domaine de l’Orangerie de Montrabech

Domaine l’Orangerie de Montrabech er en del af Château de Sérame, som er en storslået ejendom beliggende i et naturligt og skovklædt miljø tæt på Canal du Midi. Familien Martin har siden 1802 lavet vin, med deres base gamle Château de Serame. Det gamle og historiske slot blev oprindeligt købt af forfaderen Pierre d’Exéa, som var ridder under den franske konge og havde deltaget i flere krige. Hvis du besøger Château de Serame idag kan man faktisk fortsat i dag se familiens våbenskjold fra de krigeriske dage. I begyndelsen af dette årtusinde tillod en ambitiøs investering i en fuldstændig omstrukturering af vingården. Genplantning af ædle vinstokke eksempelvis har omdannet Château de Sérame til førsteklasses vinproducent, hvor kvaliteten er i højsædet.

I dag omfatter domainet omkring 230 hektar vinmarker og olivenlunde samt flere ejendomme, bl.a. Château d’Argens og Domaine l’Orangerie de Montrabech. Vingården strækker sig over Corbiéres, Minervois og Pays d’Oc. Netop her er jordbundsforholdene bemærkelsesværdige med stor kompleksitet og mangfoldighed. Alle markerne har siden 2010 været drevet certificeret økologisk.

Domaine l’Orangerie de Montrabech har sit navn efter et stort orangeri, som Exéa familien byggede i slutningen af det 19. århundrede og var i drift i næsten hundrede år.

I dag er al produktion dog koncentreret om vin og en smule olivenolie. Vinene markedsføres under de tre navne … Château de Serame, Château d’Argens og Domaine l’Orangerie de Montrabech.