Eksklusiv Rosékasse

830,00 DKK 595,00 DKK

Type: Rosé
Volume: 6 x 75 cl.
Land: Frankrig, syd

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Rose Smagekasse med 6 flasker Sydfranske rosér

Til de store Rosè elskere… Har vi sammensat en eksklusiv smage kasse med 6 forskellige Sydfranske Rosè vine, som med garanti vil give en fantastisk oplevelse. Så byd sommeren velkommen med hele 6 flasker forskellige rosér, alle fra Sydfrankrig..

I kassen er der at finde disse rosér

Sydfranske rosér

 1. Maïa Rose, Côtes de Provence

Maia er den perfekte rose til at få følesen hen på solskindsdage i Provence, stemningsfuld med lange måltider rundt om bordet med venner og familie. I glasset får du en bleg lakserød farve samt en duft af idyl, intens friskhed fra appelsin, afbalanceret med røde bær. Mundfølelsen føre aromarene vider med en læskende blød friskhed der har en forførende tæt eftersmag.

 2. Domaine de L’Orangerie de Montrabech, Rose

Denne imødekommende rose byder på en duftende harmoni af abrikos, fersken, hindbær appelsinblomst, kirsebær og rosenblade. Mundfølelsen giver en mere fyldig, nærmest olieret derudover røde bær i øjnene, friskheden er til at tage og føle på og de eksotiske frugter fra næsen mingler også elegant ind i forsamlingen.

3. Domaine des Féraud, Rose

Selvom der findes meget godt Rosèvin rundt omkring, så er det altså stadig Provence, som styrer. En mineralsk middelhavsvin, med noter af stenfrugt og citrus. En eftersmag af lidt umodne bær som prikker lidt på tungen.

4. Chateau de la Galiniere, Rose du Cengle, Mediterranee, IGP

Cengle er en rose der har et laksefarvet udtryk i glasset, med en duft af granatæble og vilde jordbær. Smagen er frisk og læskende. Den er fantastisk at servere køligt på terrassen for sig selv eller til en frisk sommersalat.

5. Château Brégancon Cuvée B Parcelles Rosé

En fantastisk rosévin fra Provence, som er lavet på nogle af vinslottes yngre vinstokke – som er placeret direkte ud til Middelhavet, og nogle af verdens allermest eftertragtede strande, som ligger mellem Bormes les Mimosas & Sanit Tropez. Denne vin performer flot i glasset med sin lyse laksefarve. I næsen finder man aromaer fra modne, søde røde bær, samt en elegant og velstruktureret smag.

6. Château Brégancon Rosé La Réserve

Denne vin performer flot i glasset med sin lyse laksefarve. I næsen finder man aromaer fra modne, søde røde bær, viol og friskkværnet peber. Smagen bærer præg af en velafbalanceret syre og sødme, med en lang samt kraftig finish. Den har en perfekt mineralitet.  Denne rosé kan drikkes som både aperitif, til lyst kød, skaldyr klassiske italienske retter, såsom pizza, pasta samt lasagne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eksklusiv Rosékasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbud

  Toscana Smagekasse

  1.014,00 DKK 829,00 DKK
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Tilbud

  Speri Smagekasse

  1.435,00 DKK 1.150,00 DKK
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Tilbud

  Fransk Smagekasse

  1.054,00 DKK 859,00 DKK
  Tilføj til kurv Detaljer