Fever-tree Elderflower, 200ml.

19,00 kr.

Type: Tonic
Volume: 200 ml.
Producent: Fever-Tree
Anbefalet til: Gin, Roséportvin mm.

Pris er inkl. pant 

Hyldeblomst tonic

Hyldeblomst tonic fra Fever-tree produceret med naturligt kinin, dog i en moderat mængde som gør, at den har en afbalanceret bitterhed. Engelsk hyldeblomst er også til at finde deri. De plukkes ved solnedgang, hvor de er allermest friske, og som tilfører sødme til denne hyldeblomst tonic. Den er ideel som drinksmixer i krydret gins, som Bareksten Gin Denne tonic finder du i to varianter. Den på 200 ml. er perfekt til en drink eller to, hvorimod den på 500 ml. er ideel når man får gæster.

Ingredienser: Kulsyreholdigt kildevand, sukker, frisk hyldeblomstekstrakt, syre: citronsyre, naturlige smagsgivere herunder naturlig kinin. Indeholder naturlige smagsstoffer og ingen kunstige sødestoffer.Advarsel: Indhold under tryk. Åbnes med forsigtighed.

Næringsindhold pr 100 ml.:

Energi: 143 kJ/ 34 kcal

Fedt: 0 g

Mættede fedtsyrer: 0 g

Kulhydrat: 8,5 g

Sukkerarter: 15,6 g

Protein: 0 g

Salt: 0 g

Historien om Fever-Tree

Navnet Fever-tree er oversat til dansk febertræ, som er det træ der indeholder naturligt kinin, som er hovedingrediensen i absolut alt tonic.Fever-Tree blev i grundlangt i 2004 af Charles Rolls og Tim Warrillow. Virksomheden har hovedsæde i Storbritannien, og udbyder mixere af høj kvalitet. I dag har virksomheden hele 14 forskellige mixere i sortiment, og produktudvikler gerne nye til de efterspørgende kunder. Sortimentet består af sekst forskellige varianter af tonic, tre varianter ginger ale og én af henholdsvis cola, ginger beer og soda.

Makkerparret Charles og Tim rejste hele verden rundt, for at finde de absolutte bedste botanicals til deres mixere. Deres mission var at, hvis ¾ af ens gin & tonic, skulle være tonic, så skulle det også være det bedste der findes. Målet for dem, var for dem ikke blot at lave en tonic, men målet var at lave verdens bedste tonic, som ville fremme dine gins, og give den bedste smag. På alle Fever-Trees produkter er ”premium”, hvorfor virksomheden indikerer, at det står for kvalitet.  Du kan læse meget mere om Fever-Tree her.