Fever-Tree Indian Tonic Water, 500ml.

29,00 kr.

Type: Tonic
Volume: 500 ml.
Producent: Fever-Tree
Anbefalet til: Haymans London Dry Gin

Pris er inkl. pant 

Klassisk Indian Tonic fra Fever-Tree

Indian Tonic Water indeholder naturlige ingredienser af den højeste kvalitet denne tonic har et høj indehold af kinin som gør denne tonic fantastisk til de maskuline gins, blandt andet Bareksten Gin. Hvis du sætter pris på ren tonic, kun med is er dette nok også den mest klassiske. Dette gør denne tonic til en bred spiller i blandt Gin & Tonic. Fever-trees bobler har en fantastisk høj kvalitet der er designet til at holde selvom du hælder den ned i et glas med is.

Ingredienser: Kulsyreholdigt kildevand, rørsukker, syre: citronsyre, naturlige smagsaromaer herunder naturlig kinin. Advarsel: Indhold under tryk. Åbnes med forsigtighed.

Næringsindhold pr 100 ml.:

Energi: 149 kJ/ 36 kcal

Fedt: 0 g

Mættede fedtsyrer: 0 g

Kulhydrat: 8,9 g

Sukkerarter: 8,9 g

Protein: 0 g

Salt: 0 g.

Historien om Fever-Tree

Navnet Fever-tree er oversat til dansk febertræ, som er det træ der indeholder naturligt kinin, som er hovedingrediensen i absolut alt tonic.Fever-Tree blev i grundlangt i 2004 af Charles Rolls og Tim Warrillow. Virksomheden har hovedsæde i Storbritannien, og udbyder mixere af høj kvalitet. I dag har virksomheden hele 14 forskellige mixere i sortiment, og produktudvikler gerne nye til de efterspørgende kunder. Sortimentet består af sekst forskellige varianter af tonic, tre varianter ginger ale og én af henholdsvis cola, ginger beer og soda.

Makkerparret Charles og Tim rejste hele verden rundt, for at finde de absolutte bedste botanicals til deres mixere. Deres mission var at, hvis ¾ af ens gin & tonic, skulle være tonic, så skulle det også være det bedste der findes. Målet for dem, var for dem ikke blot at lave en tonic, men målet var at lave verdens bedste tonic, som ville fremme dine gins, og give den bedste smag. På alle Fever-Trees produkter er ”premium”, hvorfor virksomheden indikerer, at det står for kvalitet.  Du kan læse meget mere om Fever-Tree her.