Folkington’s Hyldeblomstsaft

16,00 kr.

Mousserende hyldeblomstsaft

Producent:  Folkington’s
Land: England
Alkoholprocent: 0%
Volumen (cl): 25

Pris inkl. Pant.

 

 

10 på lager

Hyldeblomstsaft fra Folkington ‘s

Mousserende hyldeblomst saft fra Folkington ‘s. Den er produceret på engelske vilde hyldeblomster, samt et strejf af ren siciliansk citron lemonade, som giver hyldeblomstsaften et syrligt, men lækkert twist. Denne hyldeblomstsaft kan både bruges i en lækker og delikat drink i Tann’s Gin Premium eller blot nydes som den er. Vi har flere af Folkington ‘s produkter i sortiment – Blandt andet deres populære Sicilianske citron lemonade eller mousserende drikke med rabarber/æble og Ginger beer.

 

 

Indhold: Naturlig kildevand, sukker, hyldeblomst saft (vand, hvor hyldeblomster har lagt i blød), og citronsaft. Uden konserveringsmidler, kunstige sødemidler eller tilsætningsstoffer.

Næringsindhold pr. 100 ml.

Energi 157 kJ / 36 kcal
Fedt 0 g
– heraf mættet fedt 0 g
Kulhydrater 8.1 g
– heraf sukkerarter 7.9 g
Protein 0.04 g
Salt < 0.1 g

Historien om Folkington ‘s

Paul Bendit grundlagde i 2012 Folkington’s efter hele 12 års udvikling af de perfekte læskende drikke. Da de startede, havde de oprindeligt kun seks juices i sortiment. Det har dog vokset sig større. I dag består deres sortiment blandt andet af juice, mousserende drikke og mixers og nu med hele 14 personer ansatte i hele Storbritannien.

Hans ambitioner var at gentage den ægthed og afstamning bag fine wines blot i en række læskedrikke. Hvert år bliver Folkingtons fremstillet af de samme sorter af frugt, alt sammen fra de samme landmænd. Dette er med til både at opretholde den samme lækre smag og kvalitet. Folkington’s er bæredygdighed i højsædet, og de går ikke på kompromis med råvarerne. Derfor benytter de sig af britiske leverandører både med hensyn til deres æbler, pærer, rabarber, brombær, hindbær, jordbær, agurk, mynte og rosmarin og blomster. De bruger dog citroner fra Sicilien, tranebær fr Canada, ingefær fra Afrika og mango fra Colombia, da disse fantastiske frugter ikke er til at finde i samme kvalitet i England.Du kan læse mere om Folkington’s historie og ambitioner lige her.