Hjort Beer, Angelina

35,00 DKK

Type: Øl
Volume: 
33 cl
Producent: 
HJORT BEER
Land: 
Danmark
Alc %:
6,6%

Pris inkl. Pant.

Maibock

Angelina øllen fra Hjort Beer en klassisk Maibock. Den er flot gylden i sin farve, og super frisk i smagen. Den har masser af voluminøs krop og cremet skum. En lækker undergæret øl, som har en flot karakteristisk malt, som komplimenterer øllen flot.

I 2019 vandt øllen 2. pladsen som Nordens Bedste Kæresteøl, ved Nordic Brew Festival 2019.

 

Om HJORT BEER

HJORT BEER startede i 2015 , hjemme i kælderen hos indehaver Carsten Hjort. Her eksperimenterede han med sin passion, nemlig øl – og allerede det første år var han nået op på hele 50 hjemmebryg..

Det var et miks af Carstens erhvervserfaring som ingeniør, samt hans passion og forkærlighed for det traditionel håndbryg, som gjorde at Hjort Beer i sin tid blev en realitet. Hans mind-set er hele tiden på de fantastiske klassiske ølstilarter, hvor kvalitet og balance er i fokus!

HJORT BEERs sortiment har på meget kort tid vundet mange fine priser, både danske og internationale. Blandt andet “Wiener Walzer” & “Brown Bella”, som i 2017 vand guld og sølv ved DM i håndbryg!

Carsten bestræber sig på at brygge med de allerbedste råvarer – gerne økologiske! Han passion for gode råvarer, de klassiske øltyper og ikke mindst videnskab, håber han, at du kan smage i hans produkter!