Hjort Beer, Aronia

45,00 kr.

Type: Øl
Volume: 
33 cl
Producent: 
HJORT BEER
Land: 
Danmark
Alc %:
3,6%

Pris inkl. Pant.

Berliner Weisse

En fantastik bærøl fra Hjort Beer med aronia og hindbær. Performer flot i glasset med sin rubin-røde farve, friske duft og let syrlige smag.

Om HJORT BEER

HJORT BEER startede i 2015 , hjemme i kælderen hos indehaver Carsten Hjort. Her eksperimenterede han med sin passion, nemlig øl – og allerede det første år var han nået op på hele 50 hjemmebryg..

Det var et miks af Carstens erhvervserfaring som ingeniør, samt hans passion og forkærlighed for det traditionel håndbryg, som gjorde at Hjort Beer i sin tid blev en realitet. Hans mind-set er hele tiden på de fantastiske klassiske ølstilarter, hvor kvalitet og balance er i fokus!

HJORT BEERs sortiment har på meget kort tid vundet mange fine priser, både danske og internationale. Blandt andet “Wiener Walzer” & “Brown Bella”, som i 2017 vand guld og sølv ved DM i håndbryg!

Carsten bestræber sig på at brygge med de allerbedste råvarer – gerne økologiske! Han passion for gode råvarer, de klassiske øltyper og ikke mindst videnskab, håber han, at du kan smage i hans produkter!