Hjort Beer, Brown Bella

45,00 kr.

Type: Øl
Volume: 
33 cl
Producent: 
HJORT BEER
Land: 
Danmark
Alc %:
6,6 %

Pris inkl. Pant.

Ikke på lager

Belgisk Dubbel

Brown Bella øllen fra Hjort Beer en Belgisk Dubbel, også kaldet Bruin. Det er en mørk Belgisk Ale, som har fantastiske noter af tørrede frugt samt undernoter af chokolade og nødder. En øl, med en perfekt balance mellem de ristede specialmalte og humle. Denne øl er gæret med en belgisk våd gær, som tilfører karakteristiske smags- og aromanoter i en fantastisk belgisk stil.

Denne øl har vundet sølv til DM i Håndbryg i 2017.

Om HJORT BEER

HJORT BEER startede i 2015 , hjemme i kælderen hos indehaver Carsten Hjort. Her eksperimenterede han med sin passion, nemlig øl – og allerede det første år var han nået op på hele 50 hjemmebryg..

Det var et miks af Carstens erhvervserfaring som ingeniør, samt hans passion og forkærlighed for det traditionel håndbryg, som gjorde at Hjort Beer i sin tid blev en realitet. Hans mind-set er hele tiden på de fantastiske klassiske ølstilarter, hvor kvalitet og balance er i fokus!

HJORT BEERs sortiment har på meget kort tid vundet mange fine priser, både danske og internationale. Blandt andet “Wiener Walzer” & “Brown Bella”, som i 2017 vand guld og sølv ved DM i håndbryg!

Carsten bestræber sig på at brygge med de allerbedste råvarer – gerne økologiske! Han passion for gode råvarer, de klassiske øltyper og ikke mindst videnskab, håber han, at du kan smage i hans produkter!