Hjort Beer, Orange

45,00 kr.

Type: Øl
Volume: 
33 cl
Producent: 
HJORT BEER
Land: 
Danmark
Alc %:
5,1 %

Pris inkl. Pant.

Weissbier

Orange øllen fra Hjort Beer en klassisk Weissbier, som er super frisk i sit udtryk, og ikke mindst tysk inspireret. øllen har en masse fylde og smag, som forbinder den velafbalanceret mængde af forskellige malttyper – Hvede, havre, Munich og den tyske Hallertauer. Øllen er gæret med bayersk hvedegær, som tilfører noter af appelsin og banan.

Om HJORT BEER

HJORT BEER startede i 2015 , hjemme i kælderen hos indehaver Carsten Hjort. Her eksperimenterede han med sin passion, nemlig øl – og allerede det første år var han nået op på hele 50 hjemmebryg..

Det var et miks af Carstens erhvervserfaring som ingeniør, samt hans passion og forkærlighed for det traditionel håndbryg, som gjorde at Hjort Beer i sin tid blev en realitet. Hans mind-set er hele tiden på de fantastiske klassiske ølstilarter, hvor kvalitet og balance er i fokus!

HJORT BEERs sortiment har på meget kort tid vundet mange fine priser, både danske og internationale. Blandt andet “Wiener Walzer” & “Brown Bella”, som i 2017 vand guld og sølv ved DM i håndbryg!

Carsten bestræber sig på at brygge med de allerbedste råvarer – gerne økologiske! Han passion for gode råvarer, de klassiske øltyper og ikke mindst videnskab, håber han, at du kan smage i hans produkter!