Beer Opener Ebony

149,00 DKK

Varenr: 40268617

Beskrivelse

Ebony Kapselåbner fra Laguiole

Denne elegante øloplukker slang: samfundshjælper ( udtrykket indikerer, at man ved at lukke en øl op får du dit velvær op og derved bliver en mere glad samfundsborger ) til åbning af flasker med en enkelt gestus det perfekte redskab til at fjerne kapslen på en øl eller sodavand. Øloplukkerens metal struktur er ideel til dens formål dog fantastisk flot, med sin overgang fra rå stål til fornemme træ. Denne oplukker kommer i en sofistikeret trækasse som gør den ideel til en gave eller opbevaring i baren.

Farve: Sølv/Brun. Materiale: Stål. Vejledende mål*: Standard størrelse

Ankommer i en elegant trææske med sit ikonisk log.

 

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig.

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.

Du kan læse mere om Laguiole her.

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer