Laguiole Steakknive Carladez

399,00 kr.

Producent: Domaine de Laguiole
Specifikationer: Samlet længde: 22,5 cm. Længde på blad: 10,5 cm.
Land: Frankrig
Område: Laguiole
Varenummer: 40268532

 

Ikke på lager

Steakknive i Gaveæske fra Laguiole

Laguiole steak kniv sæt Carladez, indeholder 6 skarpe korrosions bestandige stålbladeknive med brunt træskaft  i en kvalitets trææske. Skal man købe nogle fantastiske steakknive er det en god tanke at gå til Laguiole, da franskmændene går ret meget op i det gastronomiske håndværk. Disse Carladez Steakknive er et eksempel på dette. Skal du servere en form for bøf, steak eller kød er det oplagt med disse kvalitets knive. Disse steakknive har også en dejlig, behagelige balance i håndfladen, som vi alle skænker en tanke i ny og næ.

Samlet længde: 22,5 cm. Længde på blad: 10,5 cm. Næsten umuligt at undvære i dit køkken.

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig, og som stadig i dag producerer de flotteste knive mm..

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.