Laguiole Forskærersæt, Lyst Træ

299,00 kr.

Producent: Domaine de Laguiole

Specifikationer: Håndtagslængde: 14 cm – Bladlængde: 28 cm. Total længde 42 cm.
Land: Frankrig
Område: Laguiole
Varenummer: 40268709

Ikke på lager

Laguiole Forskærersæt i lyst træ

Dette forskæresæt fra Laguiole gør udskæring af kød til en ægte glæde. Et absolut kvalitet 2-delt forskæresæt i det fineste håndværk. Et absolut must have i ethvert køkken, da det er mega tiltalende i sit design der har en flot finesse i detaljer både i kniven og stege gaflen som  virker elegant  i sin ekstravagante lyse trækasse. Dette er et fantastisk og uundværlig redskab til dine aftner hvor du skal håndtere fileter, kød eller steg sammen med dine gæster.

Gaffel – dimensioner: 30,8cm x 2,5 cm x 1,2 cm. Kniv – mål: Samlet: 30,8cm x 2,4 cm x 1,2 cm | Blade: 17.5cm

Dette forskæresæt tåler ikke maskineopvask.

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig, og producerer stadige knive i dag.

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.