Laguiole Sushi sæt for 2 personer

699,00 kr.

Producent: Domaine de Laguiole
Specifikationer: 34×14 cm.
Land: Frankrig
Område: Laguiole

 

Laguiole Sushi sæt for 2 personer

Her får du et suverænt sushi sæt, som vil gøre din sushi servering til en succes. Alle elementer i sættet er lavet at kvalitetsmaterialer som er udvalgt specielt til hvert element i dette sæt. Fyrretræsbåden med Laguiole-loget er midtpunktet i sættet, ideel til at præsentere sushi på en ekstraordinær måde.
Dette sæt inkluderer:

1 sushibåd i fyrretræ
2 bambus dækkeservietter/tæpper
2 par spisepinde i en pose
2 keramiske ramekins til sauce

Dette sæt er præsenteret i en elegant æske, det ville være en ideel gave til alle lejligheder!

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig.

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.

Du kan læse mere om Laguiole her.