Le Petit Caboche

119,00 DKK

Type: Rødvin
Volume: 75cl.
Producent: Petit Pere Caboche
Land: Frankrig
Område: Rohne
Alc %: 15 %

Ved minimum 6 stk. køb er prisen 89 pr. flaske

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Caboche

Pere Caboche er en lille producent beliggende i Chateauneuf du Pape, der fremstiller vine af en uhørt høj kvaltitet til prisen. Denne basisvin har en kulør til den mørke side og holder en alkohold procent på ikke mere end 15%. I smagen kan man opsavere mørke bær, laurbær og friske frugter. Tanninerne er velintegrerede med indsmigrende sødme i baggrunden. De bedste retter til denne vin er brasserede, gris & lam. 

Denne Vaucluse-vin er lavet af en blanding af Caladoc, syrah, marselan og Egiola hvis du kunne tænke dig at vide mere kan du besøge Vinhusets hjemmeside lige her.

Historien om Domaine Père Caboche

Jean-Pierre Boisson, har tidligere været i borgmester brancen i mange i Châteauneuf-du-Pape. Han driver Domaine Père Caboche med sine børn Emily & Nicolas Boisson. Farmilien medlemmer af Boisson-familien har været både vinproducenter og smede i mange generationer. Familienavnet Caboche stammer fra det gamle provencalske ord for ‘hestesko hove’, og deres Vieilles Vignes cuvée er opkaldt efter Elisabeth Chambellan, en lokal smedjedatter, der blev gift med Jean-Louis Boisson i 1772.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Le Petit Caboche”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilføj til kurv Detaljer
 • Tilføj til kurv Detaljer
 • Tilføj til kurv Detaljer
 • Tilføj til kurv Detaljer
 • Tilbud

  Lavau Gigondas, Côtes du Rhône

  249,00 DKK 200,00 DKK
  Tilføj til kurv Detaljer