Marmalade Gin

439,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl.
Producent: Copper in the Clouds
Land: England
Alc %: 40

Marmalade Gin

Denne lækre gin er skabt ved brug af ægte, tyk og lækker marmelade, lavet på pink grapefrugt, appelsiner og skal fra blodappelsin, for at skabe den perfekte lækre, syrlige smag. Ginnen har en rig, orange farve og den har nogle spændende botanicals, såsom enebær, koriander, lakridsrod, citron og appelsinskrald. Den endelige smag er sød og syrlig, lige netop som hvad du ville forvente af marmelade!

Nyd den gerne med tonic eller sicilian lemonade, top den af med skrald fra grapefrugt i et glas med masser af is – den perfekte G&T!

Copper in the Clouds

Copper in the Clouds er kendt for deres kreative og innovative designs og smage, såsom mango og sort pepper, hindbær og lychee. Destilleriet har vundet flere medaljer for deres producter, inklusiv en dobbel guld medalje til San Fransisco’s Word Spirits Competition. Destilleriet ligger på en lille farm på den smukke landside i Herdfordshire. Alle botaniske ingredienser som indgår, bliver most før opvarmning i destillationsapparatet, dette udvinder en mere intens smag og aroma. Resultatet er en smuk, ren spiritus af allerhøjeste kvalitet.

Creativity and quality

Der er blevet brugt en masse tid på at gennemtænke design og smag i produkterne. Hvert produkt fortæller sin egen historie gennem et gennemført design og smage der passer dertil. Alle botaniske produkter er enten dyrket direkte på gården, fra lokale botanikere eller fra den botaniske specialist i Cambridgeshire – der bliver altså sigtet efter at opnå den aller bedste kvalitet.