Nik Weis, Riesling Wiltinger Alte Reben

225,00 kr.

Type: Hvidvin
Volume: 75 cl.
Producent: St. Urbans-Hof
Land: Tyskland
Område: Mosel
Druesorter: Riesling
Alc %: 10,5 %
Anbefalet til: Skaldyr, stenbidderrogn, krydret mad, & faste oste

ved køb af 2 flasker er prisen 200 kr. pr flaske.

24 på lager

Alte Reben

Wiltinger Alte Reben hen en fantastisk læskende mineralitet, næsten saltet med citrus noter der fanger med dens naturlige høje syre noter. der til sidst fylder munden med kryddere sødme der giver en utroligt balanceret effekt.

Om Nik Weis

Det lå tidligt i kortene at Nikolaus (Nik) Weis skulle følge i sine forfædres fodspor som vinbonde i den lille landsby Leiwen, som er beliggende mellem Trier og Bernkastel. Weis-familien har dyrket vin i Mosel i mere end 200 år. St. Urbans-Hof blev grundlagt af Nicolaus Weis, som er Niks bedstefar. Det er fra samme vingård som Nik og hans team i dag udøver deres magi og fremstiller vine af allerhøjeste niveau.

Nik Weis arbejder stort set kun med Riesling-druen, og ifølge ham selv, så laves der meget god Riesling rundt om i verden, men han bestræber sig på at fremstille de bedst tænkelige Mosel Riesling-vine. Nik Weis har fået mange godt udmærkelser, og har modtaget Wine Spectator’s Critic’s Choice Award hele 10 gange på blot 12 år. Dette viser helt klart hans ambinationsniveau og en stabil kvalitet i hans produkter.

Nik Weis er i dag certificeret under den organisationen Fair’N Green, som går op i internationalt bæredygtigt landbrug. Denne organisation tager Nik Weis et skridt tættere på bæredygtighed, og hår helt i tråd med deres motto Con Naura. Non Invicem – som betyder, Med naturen. Ikke mod den. Du kan læse mere om Nik Weis og hans historie her.