Ørskov Firkantet Dækkeserviet Grå

149,00 kr.

Design: Ørskov København
Størrelse: 34 x 47 cm.
Materiale: Læder
Farve: Grå

1 på lager

Dansk kvalitet

Elegant, flot og ikke mindst praktisk dækkeserviet lavet i god kvalitetslæder. Flot detalje med lette sømme. Stil og kvalitet hænger samme, så denne dækkeserviet fra Ørskov kan bruges til at dække både sofabordet, spisebordet eller havebordet op med – og du er sikker på at få et stilrent look, hver gang! Dækkeservietterne kan sagtens holde til det daglige brug af både voksne og børn. De bør vedligeholdes en gang i mellem med læderfedt, som er med til at bibeholde materialet glat og vandtæt. Dansk design fra sin bedste side af!

 

Historien om Ørskov København

Den 25-årig Torben Ørskov var netop hjemvendt fra USA, da han i 1953 grundlagde virksomheden. I USA havde han arbejdet i et stormagasin, og for et grossistfirma, der solgte designprodukter. Med denne viden om, hvordan man opretter og driver en forretning, som er baseret på designprodukter – og med sine egne ideer, opstod Ørskov. Hans mission var at producere enkle og funktionelle designs til overkommelige priser. Fra 1953 – 1985 skulle man et smut forbi Form og Farve i København, hvis man ville have noget trendy og funktionelt til sit hjem.

Torben Ørskov må siges at være en af de vigtigste designhandlere i Danmark i både 1950’erne og 1960’erne. En af Torbens store talenter, var hans ekspertise i samarbejde med designere, for at bibeholde den nordiske stil. Han var nære venner var Jørgen Utzon, Kristian Vedel, Finn Juhl, Jørgen Møller og Hans Bølling, som har været med til at designe flere produkter, som han satte i produktion. I dag drives Ørskov af Tobens søn Jeppe Ørskov og hans kone, Signe. Med mere end 60 års erfaring i design- og interiørbranchen, bibeholder virksomheden stadig den klassiske design strategi, som stammer helt fra begyndelsen af. I deres sortiment finder man mange lækre, håndlavede tidsløse produkter, som er udført i det fineste læder – i en klassisk nordisk farvepalette.