Opthimus Barricas De Oporto Finish 15 år

550,00 DKK

Type: Rom
Volume: 70 cl
Producent: Oliver & Oliver
Land / område: Den Dominikaske Republik
Alc %: 43%

Ikke på lager

Oporto Finish Rom

En fantastisk rom fra producenten Oliver & Oliver, som har beliggenhed i Den Dominikanske Republik. Det er hemmeligt, hvilke rom som der indgår i de forskellige blends. Det eneste man ved er, at rommen stammer fra Cuba, hvor producenten har sine rødder. I Opthimus Barricas De Oporto Finish 15 års er lagret i en Solen på amerikanske egetræsfade. Det skaber en god balance, harmoni og kompleksitet.

I duften finder man noter af tørret frugt, varme krydderier og figner. Smagen er tør og krydret med en afbalanceret sødme og krydderi. Eftersmagen er portvin sød, med afsluttende krydderier. Denne rom har i 2015 vundet guld i “Aged Rum Special Cask” ved Miami Rum Festival.

Producenten Oliver & Oliver

Oliver & Oliver er et familieejet firma med oprindelse i Cuba, som der beliggende i Den Dominikaske Republik. De er dedikeret til deres produktion og deres markedsføring af håndværkmæssige avancerede rom. De fleste af deres forskellige produkt-serier bliver produceret i begrænsede og nummererede udgaver.

Destilleriet bruger innovative og unikke tredobbelte ældningsproces, som stammer fra en tilpasning af den almindelige spanske solera-metode. Alle rom fra Oliver & Oliver aftappes, mærkeres og nummereres manuelt, for at vise deres højt kvalificeret håndværk. Hvilket også forklarer, hvorfor d har vundet over 200 internationale priser – såsom Årets Rum ved den Internationale Rumkonference i Madrid, Top 10 Rums i verden på Beverage Tasting Institute i Chicago, Bedste Rum i konkurrence på San Francisco World Spirits Competition, og mange andre!

Hvis du vil læse mere om producenten Oliver & Oliver kan du gøre det her