Regional Co., Katost

50,00 DKK

Type: Drinks krydderi
Volume: 21 g.
Producent: Regional Co.
Land: Spanien

Drinks krydderi

Regional Co. botanical med katost blomst er i familie med staudt. Disse lilla elegante blomster tilføjer en let sødlig, aromatisk smag, som er et godt match til floralske gins, så som G’vine. Når man tilfører botanicals i sin drink, bør man vente et par minutter inden servering, for at få optimal udbytte af produktet.

Serveringsforslag

4 cl. G’Vine Floraison Gin

8 cl. Fever-Tree Mediteranean Tonic Water

1-2 stk. Katost

Rør rundt & nyd…

Historien om Regionale Co.

I 1921 etablerede Vicente Navarro virksomheden Regional Co., i den lille spanske by Novelda, som har beliggenhed i Alicante regionen. I startede solgte virksomheden krydderi og safran i løsvægt, på et marked som var i eksplosiv vækst. De indkøbte hovedsageligt deres produkter fra La Mancha i Spanien og fra lande i Fjernøsten. Allerede efter et par år var virksomheden førende i branchen, og andre mindre virksomheder så op til dem. Det kan man takke den unge iværksætter, Vicente for.

Årene gik, og virksomheden drog videre til den næste generation i familien. Men på grund af manglede erfaring, og begyndelsen på den spanske borgerkrig, så fortsatte kun en af sønnerne i virksomheden. Her fokuserede han primært på kommercialiseringen af safran.

92 år siden virksomheden blev etableret, blev Regional Co logoet og brandet gendannet af barnebarnet til Vicente Navarro – derved var familievirksomheden genoprettet!

Barnebarnet fik moderniseret virksomhedens branding, så den også udskilte sig i mængden. Her blev logo opgraderet til en nymoderne version, men både solen og essensen blev bibeholdt. Missionen med gendannelsen af virksomheden er at udvikle en ny applikation til krydderier og botanicals, som sigter mod gourmet- og gastronomiverdenen. De sigter efter at blive et velkendt og pålideligt brand, som er med til at formidle kvalitet og innovation. Et produkt hvor folk er tilbøjelig til gerne at give lidt ekstra.

Hvis du vil læse mere om Regionale Co. kan du gøre det her.