Spar 15%

Riedel, BAR All Purpose glas 6417/0 (2 stk.)

Original price was: 269,00 kr..Current price is: 229,00 kr..

Serienr: 6449/67
Højde: 187 mm
Indhold: 350 ccm

Prisen er for 2 stk.

2 på lager

Perfekt hvis du bare ønsker et all-round drinks glas. Det maskinefremstillet all-round glas fra serien Drinks Specifik Glasserie er velegnet til alle drinks. Riedel præsenterer en ny glasserie, Riedel Bar Drink Specifikke glas. Glassene er udarbejdet i samarbejde med spritusspecialisten Zane Harris, Mixolog. Denne nye serie på 6 specifikke spiritus glas passer perfekt til tusindvis af cocktials. Alle drinks/cocktails kan spores tilbage til de 7 klassikere: Den gammeldags, Manhattan, Daiquiri, Sour, Bonde, Buck og Julep. Derfor er denne glasserie til dig, der ønsker det perfekte grundlag for at gå i krig med alverdens cocktails!

RIEDEL

blev grundlagt i Böhmen i 1756, og har gennem tiden vokset sig større og større med udelukkende hjælp fra de 11 generationer, som har ført virksomheden videre.

Dr. Claus Josef Riedel, som var den 9. generation opfandt i 1957 verdens første druespecifikke vinglas. Glasset han opfandt var tilpasset ud fra druens DNA, med både frugt, tanniner, alkohol samt syre – som derved sikre balancen i vinen. Her har glasset indvirkning på hvordan og hvilke aromaer der fremhæves eller modsat – gemmes væk i vinen.

I dag ejes og drives Riedel af Maimilian J. Riedel, som har siddet på pinden siden 2013 og er den 11. generation. Han har base i Kufstein, Østrig. Han er bedre kendt som ham der opfandt den revulotionære “O” serie, som han designede i 2004. Udover at drive virksomheden, er han også den støreste designer af Riedels karafler.

I dag har RIELDEL mere end 300 druespecifikke vinglas i sortiment, som hver især har sit eget unikke formål – nemlig at sikre dets fulde udbytte hver gang. Læs mere om Riedel her.

Se vores udvalg af Riedel Glas & Karafler her.

Den internationale vinguru Robert Parkers mening om Riedels vinglas: “Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas”.