Spar 24%

Riedel Decanter Mamba 1950/19

Original price was: 3.299,00 kr..Current price is: 2.499,00 kr..

Volume: 1500 ccm
højde: 325 mm
Kassens indhold: 1 stk.
Materiale: Krystal

Ikke på lager

Vinkaraffel fra Riedel

Denne Riedel Decanter Mamba vinkaraffel er designet perfekt til de yngre vine. Dens form er inspireret af Black mamba slangen. Med denne vinkaraffel kan man tvivle vinen perfekt! Virkelig et must-have til enhver vinelsker.

Riedel Decanter

Skaberne bag Riedel er overbevist om, at alle vine forbedres ved at ilte den. Derfor udarbejdede de en lang række forskellinge karafler, som også er produceret i det flotteste krystal. Fordelen ved at ilte sin vin er, at de modne vine bliver adskildt fra bundfald, og de yngre vine åbnes op for flere og flere aromaer og smagsnuancer i vinen. Ydermere vil det tilføre endnu flere frugtagtig aromaer, og tanninerne vil forblive blødere. Enhver vinelskers musthave!

RIEDEL

blev grundlagt i Böhmen i 1756, og har gennem tiden vokset sig større og større med udelukkende hjælp fra de 11 generationer, som har ført virksomheden videre.

Dr. Claus Josef Riedel, som var den 9. generation opfandt i 1957 verdens første druespecifikke vinglas. Glasset han opfandt var tilpasset ud fra druens DNA, med både frugt, tanniner, alkohol samt syre – som derved sikre balancen i vinen. Her har glasset indvirkning på hvordan og hvilke aromaer der fremhæves eller modsat – gemmes væk i vinen.

I dag ejes og drives Riedel af Maimilian J. Riedel, som har siddet på pinden siden 2013 og er den 11. generation. Han har base i Kufstein, Østrig. Han er bedre kendt som ham der opfandt den revulotionære “O” serie, som han designede i 2004. Udover at drive virksomheden, er han også den støreste designer af Riedels karafler.

I dag har RIELDEL mere end 300 druespecifikke vinglas i sortiment, som hver især har sit eget unikke formål – nemlig at sikre dets fulde udbytte hver gang. Læs mere om Riedel her.

Se vores udvalg af Riedel Glas & Karafler her.

Den internationale vinguru Robert Parkers mening om Riedels vinglas: “Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas”.