Riedel Optical “O” Longdrink 0515/90

249,00 DKK

Serienr: 0515/90

Højde: 113 mm

Indhold: 580 ccm

3 på lager

Dette Riedel Optical “O” Longdrink glas er det perfekte glas til drinks, soft drinks, cocktails. De er udarbejdet i krystal og maskinblæst for at opnå det mest perfekte og elegante finish. OBS pakken indeholder 2 stk.

 

 

Tumbler-serien

Denne serie består af glassene Optical I, Spey, Fire & Louis.

Glassene blev designet tilbage i 2017 af Kyle Solá – som vandt Riedel Young Designer konkurrencen med disse elegante og innovative design. Dette long drink glas er baseret på den anderkendte O-serie, som er Riedels serie uden stilke – og kommer i flere varianter. Alle glassene tåler opvaskemaskine.

 

RIEDEL

blev grundlagt i Böhmen i 1756, og har gennem tiden vokset sig større og større med udelukkende hjælp fra de 11 generationer, som har ført virksomheden videre.

Dr. Claus Josef Riedel, som var den 9. generation opfandt i 1957 verdens første druespecifikke vinglas. Glasset han opfandt var tilpasset ud fra druens DNA, med både frugt, tanniner, alkohol samt syre – som derved sikre balancen i vinen. Her har glasset indvirkning på hvordan og hvilke aromaer der fremhæves eller modsat – gemmes væk i vinen.

I dag ejes og drives Riedel af Maimilian J. Riedel, som har siddet på pinden siden 2013 og er den 11. generation. Han har base i Kufstein, Østrig. Han er bedre kendt som ham der opfandt den revulotionære “O” serie, som han designede i 2004. Udover at drive virksomheden, er han også den støreste designer af Riedels karafler.

I dag har RIELDEL mere end 300 druespecifikke vinglas i sortiment, som hver især har sit eget unikke formål – nemlig at sikre dets fulde udbytte hver gang. Læs mere om Riedel her.

Se vores udvalg af Riedel Glas & Karafler her.

Den internationale vinguru Robert Parkers mening om Riedels vinglas: “Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas”.