Riedel Performance Champagne 6884/28 (2 stk.)

469,00 kr.

Serienr: 6884/28

Højde: 245 mm

Indhold: 375 ccm

1 på lager

OBS: Prisen er for 2 stk.

Dette Riedel Performance Champagne glas er designet med en bred form, for at kunne frembringe ukendte aromaer i din champagne.

Glasset er ideelt til:  Franciacorta, Champagne, Blanc de Blancs, Cava, Sekt, Sparkling Wine, Prosecco.

Performance Serien

RIEDEL lancerede en ny serie i 2018, som er deres første serie med en elegant effekt på glasset. Udover at være dekorativ og æstetisk, så frembringer disse effekter også ukendte aromaer i din vin – ved nemlig at forøge det indre område i glasset. Det var Georg Riedel og Macimilian J. Riedel, som der stod bag dette design. De har gennem tre generationer undersøgt og udviklet innovative druespecifikke glas. Glassene i denne serie er som alt andet – produceret i det fineste og tyndeste krystal.

RIEDEL

blev grundlagt i Böhmen i 1756, og har gennem tiden vokset sig større og større med udelukkende hjælp fra de 11 generationer, som har ført virksomheden videre.

Dr. Claus Josef Riedel, som var den 9. generation opfandt i 1957 verdens første druespecifikke vinglas. Glasset han opfandt var tilpasset ud fra druens DNA, med både frugt, tanniner, alkohol samt syre – som derved sikre balancen i vinen. Her har glasset indvirkning på hvordan og hvilke aromaer der fremhæves eller modsat – gemmes væk i vinen.

I dag ejes og drives Riedel af Maimilian J. Riedel, som har siddet på pinden siden 2013 og er den 11. generation. Han har base i Kufstein, Østrig. Han er bedre kendt som ham der opfandt den revulotionære “O” serie, som han designede i 2004. Udover at drive virksomheden, er han også den støreste designer af Riedels karafler.

I dag har RIELDEL mere end 300 druespecifikke vinglas i sortiment, som hver især har sit eget unikke formål – nemlig at sikre dets fulde udbytte hver gang. Læs mere om Riedel her.

Se vores udvalg af Riedel Glas & Karafler her.

Den internationale vinguru Robert Parkers mening om Riedels vinglas: “Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas”.