Riedel Performance Pinot Noir 6884/67

225,00 DKK

Serienr: 6884/67

Højde: 245 mm, 9-2/3″

Indhold: 830 ccm

Dette Riedel Performance Pinot Noir glas er ideelt til dig som foretrækker Pinot Noir. Glasset er udformet, så det underbygger de klassiske aromaer.

Glasset er ideelt til følgende druer: Musigny, Pinot Noir Old World, Romanée Saint Vivant, Blanc de Noirs, Champagne, Echézeaux, Barolo, Chambolle Musigny, Rosé Champagne, Nebbiolo, Vougeot, Burgundy (red), Santenay, Pinot Noir New World, Nuits Saint Georges, Beaujolais Cru, Barbaresco, Volnay, Pommard, Vosne-Romanée.

Performance Serien

RIEDEL lancerede en ny serie i 2018, som er deres første serie med en elegant effekt på glasset. Udover at være dekorativ og æstetisk, så frembringer disse effekter også ukendte aromaer i din vin – ved nemlig at forøge det indre område i glasset. Det var Georg Riedel og Macimilian J. Riedel, som der stod bag dette design. De har gennem tre generationer undersøgt og udviklet innovative druespecifikke glas. Glassene i denne serie er som alt andet – produceret i det fineste og tyndeste krystal.

RIEDEL

blev grundlagt i Böhmen i 1756, og har gennem tiden vokset sig større og større med udelukkende hjælp fra de 11 generationer, som har ført virksomheden videre.

Dr. Claus Josef Riedel, som var den 9. generation opfandt i 1957 verdens første druespecifikke vinglas. Glasset han opfandt var tilpasset ud fra druens DNA, med både frugt, tanniner, alkohol samt syre – som derved sikre balancen i vinen. Her har glasset indvirkning på hvordan og hvilke aromaer der fremhæves eller modsat – gemmes væk i vinen.

I dag ejes og drives Riedel af Maimilian J. Riedel, som har siddet på pinden siden 2013 og er den 11. generation. Han har base i Kufstein, Østrig. Han er bedre kendt som ham der opfandt den revulotionære “O” serie, som han designede i 2004. Udover at drive virksomheden, er han også den støreste designer af Riedels karafler.

I dag har RIELDEL mere end 300 druespecifikke vinglas i sortiment, som hver især har sit eget unikke formål – nemlig at sikre dets fulde udbytte hver gang. Læs mere om Riedel her.

Se vores udvalg af Riedel Glas & Karafler her.

Den internationale vinguru Robert Parkers mening om Riedels vinglas: “Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas”.