Spar 20%

Riedel Veritas Oaked Chardonnay 6449/97 (2 stk.)

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Serienr: 6449/97
Højde: 217 mm
Indhold: 620 ccm

1 på lager

OBS: prisen er for 2 stk.

Dette Riedel Veritas Oaked Chardonnay er et perfekt glas til din og dine gæsters favoritvin. Glasset sætter prikken over i’et i bordopdækningen.

Glasset er ideelt til: Riesling Smaragd, Montrachet, Chardonnay (oaked), Meursault, Riesling (Spätlese/late harvest dry), Morillon (oaked), Corton-Charlemagne, Burgundy (white), Pouilly-Fuissé, Smaragd.

Veritas Serien

Veritas serien er glas, som er designet med nøjagtige præcision, som kun kan opnåes med maskinblæste glas. Glasset fremstår ultra tyndt og i smukt krystal – og er et lettere, finere og mere velegnet til brug på daglig basis. Ydermere fremstår det klassisk og elegant, og sætter prikken over i’et ved bordopdækningen til alle begivenheder – som også gør både din og dine gæsters oplevelse fornøjelig.

RIEDEL

blev grundlagt i Böhmen i 1756, og har gennem tiden vokset sig større og større med udelukkende hjælp fra de 11 generationer, som har ført virksomheden videre.

Dr. Claus Josef Riedel, som var den 9. generation opfandt i 1957 verdens første druespecifikke vinglas. Glasset han opfandt var tilpasset ud fra druens DNA, med både frugt, tanniner, alkohol samt syre – som derved sikre balancen i vinen. Her har glasset indvirkning på hvordan og hvilke aromaer der fremhæves eller modsat – gemmes væk i vinen.

I dag ejes og drives Riedel af Maimilian J. Riedel, som har siddet på pinden siden 2013 og er den 11. generation. Han har base i Kufstein, Østrig. Han er bedre kendt som ham der opfandt den revulotionære “O” serie, som han designede i 2004. Udover at drive virksomheden, er han også den støreste designer af Riedels karafler.

I dag har RIELDEL mere end 300 druespecifikke vinglas i sortiment, som hver især har sit eget unikke formål – nemlig at sikre dets fulde udbytte hver gang. Læs mere om Riedel her.

Se vores udvalg af Riedel Glas & Karafler her.

Den internationale vinguru Robert Parkers mening om Riedels vinglas: “Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas”.