Summerbird, Collection Gaveæske 9 Stk.

124,00 kr.

Producent: Summerbird Organic
Volume: 100 g

*Økologisk

Collection 9 stk.

Flot og elegant gaveæske fra Summerbird med 18 stykker økologisk chokolade. Æsken byder på 9 forskellige smagsvarianter, med både marcipan, praliné, mint samt karamel. Denne æske egner sig godt til selvforkælelse eller som vært/værtindegave.

Fleur d’orange: Hvid chokolade, praliné og orangeblomst

 

Valencia: Mørk chokolade Amazonas 61% og marcipan

 

Praliné: Hvid chokolade, praliné og marcipan

 

Piemonte: Mørk chokolade Amazonas 61%, marcipan, grué og hasselnød

 

Provence: Mørk chokolade Amazonas 61%, syltet appelsin og marcipan

 

Liquorice: Amber-chokolade, lakrids, karamel og marcipan

 

Blackcurrent: Mørk chokolade Amazonas 61%, solbærganache og marcipan

 

Læsø: Mælkechokolade, karamel og havsalt

Mint: Mørk chokolade Amazonas 61%, karamel og mint

Om Summerbird Organic

I 1986 grundlagde Mikael Grønlykke i samarbejde med sine forældre Lene og Sven Grønlykke, Summerbird Organic. Familien var gastronomiske pionerer, som bragte det franske køkken, og den allerførste Michelin-stjerne til Danmark. Familien har både grundlagt den gastronomiske virksomhed Løgismose, samt gourmet-restauranterne på Falsled Kro og Kong Hans’ Kælder.

Summerbird Organic opstod, da en forretningsforbindelse i USA beder Grønlykkefamilien om at udvikle en småkage. Her kom de frem til en ide, hvor hovedingrediensen i småkagen skal være marcipan. Familien konstaterer, at der på daværende tidspunkt ikke fandtes kvalitetsmarcipan. Derfor beslutter de sig for at udvikle deres egen, hvorfor de rejser til Spanien, hvor nogle af verdens bedste mandler gror.

Valenciamandlerne blev hovedingrediensen i marcipanen, og får en helt unik og nuanceret smag. Herefter beslutter Grønlykkefamilien sig for, at denne flotte og eksklusive marcipan ikke skal laves til småkagedej, men netop omsluttes af chokolade.

Her opstår endnu et problem, da der dengang endnu ikke fandtes kvalitetschokolade. Mikael Grønlykke rejser derfor ud i verden, og møder chokoladevirksomheden Valrhona, som er placeret syd for Lyon i Frankrig. Denne virksomhed producerer det fineste og reneste råchokolade, og starter et tæt samarbejde.

I 1986 ”fødes” den første sommerfugl, som navngives ”Summerbird Pure Amande”. Den er produceret på gave få råvarer, nemlig kun mandler og kakaobønner – Her har Summerbird Organic skabt et helt nyt niveau af kvalitet på markedet, som man i dag kender.

Læs mere om Summerbird Organic, deres filosofi, historie og milepæle lige her.