Summerbird, Gaveæske 8 Eggs

230,00 DKK

Producent: Summerbird Organic
Volume: 240 g

*Økologisk

Beskrivelse

Påskechokolade fra Summerbird

Økologisk chokoladepåskeæg fra Summerbird, som emmer af lækre klassiske smage, og moderne gastronomi. Her er naturen brugt som inspirationskilde, hvor alle sanser og indtryk er blevet sat i spil. Denne gaveæske er perfekt som vært/værtinde gave, selvforkælelse og meget andet.

Gaveæsken inderholder følgende

Raspberry: Bordeaux chokolade, hindbær, karamel & marcipan

Pralinè: Mælkechokolade 49 %, praliné & marcipan

Liquorice: Hvid chokolade, lakridskaramel & marcipan

Valencia: Mørk chokolade 61 %, marcipan & grué

Pure Amande: Mørk chokolade Amazonas 61 % & marcipan

Fleur d’orange: Amber Classic-chokolade, nougat, fleur d’orange & marcipan

Blond: Amber Blond-chokolade, mørk chokolade Amazonas 61 % & marcipan

Amber: Amber Classic-chokolade, vanilje, karamel & marcipan

 

Om Summerbird Organic

I 1986 grundlagde Mikael Grønlykke i samarbejde med sine forældre Lene og Sven Grønlykke, Summerbird Organic. Familien var gastronomiske pionerer, som bragte det franske køkken, og den allerførste Michelin-stjerne til Danmark. Familien har både grundlagt den gastronomiske virksomhed Løgismose, samt gourmet-restauranterne på Falsled Kro og Kong Hans’ Kælder.

Summerbird Organic opstod, da en forretningsforbindelse i USA beder Grønlykkefamilien om at udvikle en småkage. Her kom de frem til en ide, hvor hovedingrediensen i småkagen skal være marcipan. Familien konstaterer, at der på daværende tidspunkt ikke fandtes kvalitetsmarcipan. Derfor beslutter de sig for at udvikle deres egen, hvorfor de rejser til Spanien, hvor nogle af verdens bedste mandler gror.

Valenciamandlerne blev hovedingrediensen i marcipanen, og får en helt unik og nuanceret smag. Herefter beslutter Grønlykkefamilien sig for, at denne flotte og eksklusive marcipan ikke skal laves til småkagedej, men netop omsluttes af chokolade.

Her opstår endnu et problem, da der dengang endnu ikke fandtes kvalitetschokolade. Mikael Grønlykke rejser derfor ud i verden, og møder chokoladevirksomheden Valrhona, som er placeret syd for Lyon i Frankrig. Denne virksomhed producerer det fineste og reneste råchokolade, og starter et tæt samarbejde.

I 1986 ”fødes” den første sommerfugl, som navngives ”Summerbird Pure Amande”. Den er produceret på gave få råvarer, nemlig kun mandler og kakaobønner – Her har Summerbird Organic skabt et helt nyt niveau af kvalitet på markedet, som man i dag kender.

Læs mere om Summerbird Organic, deres filosofi, historie og milepæle lige her.

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer
  • Tilføj til kurv Detaljer