Torbreck GMS

149,00 DKK

Type: Rødvin
Volume: 75 cl.
Producent: Torbreck
Land: Australien
Område: Barossa Valley
Druesorter: Grenache, Syrah & Mataro.
Alc %: 14,5 %
Anbefalet til: Okse, Krydrede retter og faste Oste.

12 på lager

GMS fra Torbreck

Denne Torbreck GMS performer smukt i glasset med sin rubinrøde farve. Smagen er intens, dyb og moden med noter af lækre sorte kirsebær, lavendel, krydderier samt noter af lakrids. En vin med masser af power, men med en silkeblød struktur, som skaber en herlig balance. Helhedsindtrykket kan minde lidt om en Amarone, men på en dejlig charmerende australsk måde. Vinen er drikkeklar nu, men kan også modnes i yderligere 4-5 år. Den er ideel at servere til okse, krydret retter eller faste oste.

Om Torbreck

Torbrecks misson er at blive en af verdens største vinproducenter. En kritisk del af deres rejse, bliver urokkelig med deres tro mod deres kernevision, og bliver ikke omdirigeret af tendenser og mode.

Siden 1994 har Torbreck formået af skabe ekstraordinære rhône inspireret rød- og hvidvine, som afspejler sig af Australiens bedste vinmarker i det berømte Barossa-område. De mener, at dette område er det bedste at fremstille vin i, i verden, grundet det blide middelhavsklima, og hele 175 års Schlesiske og engelsk engagement i vinfremstilling og vindyrkning. Dette er en europæisk tradition, som betyder at vinstokkene er plantet i ca. 1840’erne, og mange af dem er Rhônesorter, såsom Shiraz, Grenache, Mourvédre – som stadig trives og bærer frugt, med en unik koncentration og smag.

Torbreck hylder disse vinmarker med minimal indgriben, og skaber en masse vin med rigdom, struktur og længde, der bliver ældre. Torbrecks historie strækker sig for mange år tilbage, her har de mange genrations avlere og efterkommere fremstillet vin for næsten to århundreder siden. Uden deres viden om både årstiderne samt jorden, så havde Torbreck ikke haft så dyrebare frugtressourcer at arbejde med. I dag drives Torbreck af Pete Kight.

Hos Torbreck arbejder de i samarbejde med befolkningen i Barossa, som dyrker deres druer, og som altid formå at få det allerbedste ud af deres marker. De er engageret i konstant at skellene mellem de forskellige marker i området, for at finde ud af hvordan hver enkelt mark reagerer på årstiderne, og hvordan jorden og klimaet bliver afspejlet i hver eneste drue. Dette kræver utrolig meget tålmodighed, og betyder også en blid, tilbageholdt hånd i den fysiske vinfremstillingsproces, hvilket minimerer menneskelig indblanding og vinbevægelse, så vi fanger integriteten af ​​hver enkelt blok. Hvis du vil læse mere om Torbreck, kan du gøre det her.