Vestjyske Delikatesser Rød Tomatsalt

40,00 DKK

 

Ingredienser: havsalt, tomat.
170 Gram

Kan Anvendes som almindelig køkkensalt dog også som eventuelt dekorationer.

V. Køb af 3 stk. kun 100kr. Dette tilbud gælder alle vestjyske delikatesser.

Tomatsalt fra Vestjysk

Flot og indbydende tomat salt fra Vestjyske Delikatesser. Brug den evt. som et dekotativt pift til lyse fisk eller tilfør et lille umarmi tvist i din madlavning.

Vestjyske Delikatesser

Ude på en nedlagt landejendom ved Tvis bor Sonja og Martin der startede med en jeg vil sige lidt anderledes hobby nemme lig at blande krydderier. Man må sige at de ramte noget i de fleste der smager deres produkter da hele deres sortiment er innovativt, nemt at bruge. Deres lille hobby greb hurtigt om sig og de lavede deres eget lille krydderi køkken ude i den ene af længerne på deres går. Deres krydderier, salte, pestoer samt andre delikatesser er alt sammen noget de enten selv har skabt eller nogle gamle familieopskrifter hvor man kan se papiret er krøllet med kafferinge. Hele deres delikatesse sortiment er baseret på naturlige råvare helt uden tilsætningsstoffer. Krydderierne består af mange forskellige råvare som blandt andet er basilikum, hvidløg, brændenælder, ramsløg, havtorn samt de mere kendte såsom chili, karry, paprika og maget mere. Disse krydderier blandes i mange forskellige varianter op til 50 blandinger.

Disse glas med krydderier er når man har lært at bruge dem uundværlige da de meget nemt og hurtigt kan pifte dit køkken op. Deres tilgang til krydderier har vi Danskere virkeligt sat pris på og den lille familie virksomhed har via mund til mund-metoden virkelig fået virksomheden til at vokse.

Deres rene råvare uden tilsætningsstoffer og smagsstoffer gør det ganske nemt at bruge fra stort til slut. Dette gør at du kan få den rene krydderi hjem til dig i dit køkken. Hvis du mangler inspiration til hvad hvert enkelt produkt skal bruges til kan du finde nogle opskrifter her, så kan du læse om hvert enkelt glas krydderier, altså hvordan du bruger dem plus hvilken tilberedningsmetoder der er bedst.