Fever-Tree Ginger Ale, 500ml

29,00 kr.

Type: Tonic
Volume: 500 ml.
Producent: Fever-Tree
Anbefalet til: Moscow Mule drink

Pris er inkl. pant 

Fever-tree Ginger Ale

Denne Ginger Ale fra Fever-Tree er produceret på tre af verdens fineste naturlige typer ingefær. Disse tre typer består af frisk grøn ingefær, som tilfører smagsaromaer af citrus , Nigeriansk ingefær som giver en ekstra stærk smagstilførelse af ingefær og afslutningsvis Cochin ingefær, som komplimenterer de andre to ingredienser perfekt. Farven er let gylden. Denne Ginger Ale er perfekt til fremhæve de rigtige smagsnoter i både rom og whisky, og gerne de som er fadlagret. Den er også ideel til den klassiske Dark n Stormy, eller blot nydes afkølet alene.

Ingredienser:  Kildevand, rørsukker, syre: citronsyre, naturlig ingefær, naturlige smagsstoffer, naturlig karamel.Advarsel: Indhold under tryk. Åbnes med forsigtighed.

Næringsindhold pr 100 ml:

Energi: 144 kJ/ 34 kcal

Fedt: 0 g

Kulhydrat: 9 g

Sukkerarter: 7,6 g

Protein: 0 g

Salt: 0 g

Historien om Fever-Tree

Navnet Fever-tree er oversat til dansk febertræ, som er det træ der indeholder naturligt kinin, som er hovedingrediensen i absolut alt tonic.Fever-Tree blev i grundlangt i 2004 af Charles Rolls og Tim Warrillow. Virksomheden har hovedsæde i Storbritannien, og udbyder mixere af høj kvalitet. I dag har virksomheden hele 14 forskellige mixere i sortiment, og produktudvikler gerne nye til de efterspørgende kunder. Sortimentet består af sekst forskellige varianter af tonic, tre varianter ginger ale og én af henholdsvis cola, ginger beer og soda.

Makkerparret Charles og Tim rejste hele verden rundt, for at finde de absolutte bedste botanicals til deres mixere. Deres mission var at, hvis ¾ af ens gin & tonic, skulle være tonic, så skulle det også være det bedste der findes. Målet for dem, var for dem ikke blot at lave en tonic, men målet var at lave verdens bedste tonic, som ville fremme dine gins, og give den bedste smag. På alle Fever-Trees produkter er ”premium”, hvorfor virksomheden indikerer, at det står for kvalitet.  Du kan læse meget mere om Fever-Tree her.