Fever-Tree Mediteranean Tonic Water, 500ml

29,00 kr.

Type: Tonic
Volume: 500 ml.
Producent: Fever-Tree
Anbefalet til: Gins, sommerportvine mm.

Pris er inkl. pant 

Klassisk tonic fra Fever-Tree

Denne mediteranean tonic vand fra Fever-Tree er produceret på naturligt kinin fra Congo, som tilfører bitterhed i smagen. Derudover er der tilført citrontimian og rosmarin, som giver en lettere aromatisk smag. I denne drinksmixer er der ikke så et så højt kinin indhold, hvorfor den virker blødere og mere afbalanceret i smagen. Denne mediteranean tonic er et klassisk bud på en drinksmixer, og kan både benyttes i florale gins, citrus gins og feminine gins. Kan også bruges i en lækker afkølet Rosé Portvin.

Ingredienser: Kulsyreholdigt kildevand, sukker, syre: citronsyre, naturlige aromaer herunder naturlig kinin. Indeholder naturlige smagsstoffer og ingen kunstige sødestoffer.Advarsel: Indhold under tryk. Åbnes med forsigtighed.

Næringsindhold pr. 100 ml.:

Energi: 151 kJ/ 36 kcal

Fedt: 0 g

Mættede fedtsyrer: 0 g

Kulhydrat: 9,0 g

Sukkerarter: 7,4 g

Protein: 0 g

Salt: 0 g

Historien om Fever-Tree

Navnet Fever-tree er oversat til dansk febertræ, som er det træ der indeholder naturligt kinin, som er hovedingrediensen i absolut alt tonic.Fever-Tree blev i grundlangt i 2004 af Charles Rolls og Tim Warrillow. Virksomheden har hovedsæde i Storbritannien, og udbyder mixere af høj kvalitet. I dag har virksomheden hele 14 forskellige mixere i sortiment, og produktudvikler gerne nye til de efterspørgende kunder. Sortimentet består af sekst forskellige varianter af tonic, tre varianter ginger ale og én af henholdsvis cola, ginger beer og soda.

Makkerparret Charles og Tim rejste hele verden rundt, for at finde de absolutte bedste botanicals til deres mixere. Deres mission var at, hvis ¾ af ens gin & tonic, skulle være tonic, så skulle det også være det bedste der findes. Målet for dem, var for dem ikke blot at lave en tonic, men målet var at lave verdens bedste tonic, som ville fremme dine gins, og give den bedste smag. På alle Fever-Trees produkter er ”premium”, hvorfor virksomheden indikerer, at det står for kvalitet.  Du kan læse meget mere om Fever-Tree her.