Warner’s Rhubarb Gin

400,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl
Producent: Warner Edwards
Land: Storbritannien
Alc %: 40%
Anbefalet til: Fever-Tree Mediteranean Tonic,Franklin Rhubarb & Hibiscus Tonic eller mousserende vine.

Fantastisk Rabarber Gin

Lækker og frisk gin med rabarber, som har sig noget af en historie. Warners Rhubarb gin er lavet på ægte royale rabarbere, faktisk de samme som oprindeligt blev dyrket i køkkenhaverne ved Buckingham Palace, da Dronning Victoria reagerede.

Saften fra raberberne bliver udvundet på en traditionel metode, ved brug af en frugtpresser. Herefter blandes den i Warner Edwards Dry Gin. Alt i alt et fantastisk håndværk!

I næsen får man en frisk og syrlig rabarber, med små aromaer af sort peber. Smagen bærer præg af den friske rabarber, kardemomme samt orange. I eftersmagen forsvinder rabarberen, og erstattes med en lang fornemmelse af kanel, og sød afslutning.

Historien om Warner Edwards

Warnes startede i 2012 på deres smukke familiegård, som er over 200 år gammel – uden at vide hvad de havde bragt dem selv ind i. De startede virksomheden med den filosofi om at redde verdenen fra middelmådig gin, hvorfor de blev ginbønder.

Teamet på Warners elsker beskidte hænder, hårdt arbejde, fulde hjerter samt en dyb kærlighed til deres land. De møder på arbejde med et smil, og ”ild” i maven for at udarbejde lækre kompromisløse og naturlige ginprodukter.

Warners bestræber sig meget på bæredygtighed, hvorfor de får deres 25,4% af deres ingredienser fra deres egen farm, 73,9% fra andre Britiske farme & 0,7% fra ikke-britiske farme.

De stoler meget på naturens generøsitet, hvorfor de stræber efter at give mere tilbage til naturen, end de tager. Det er vigtigt for dem at have et sundt miljø, som giver rig mulighed for at vokse og gro de bedste kvalitetsingredienser – derfor er det også vigtigt at de opretholder deres omkringlæggende landskaber, med biogiversitet i baghovedet. ”Når alt kommer til alt, så er bæredygtighed en rejse og livsstil”, – Jonny Easter, Conservation & Sustainability Manager.

Hvis du ønsker at læse mere om Warner Edwards, deres filosofi og bæredygtighed, kan du gøre det lige her.