Folkington’s Rabarber & Æble Saft

16,00 kr.

Mousserende rabarber og æblesaft

Producent:  Folkington’s
Land: England
Alkoholprocent: 0%
Volumen (cl): 25

Pris inkl. Pant.

 

 

10 på lager

Mousserende rabarber og æble saft

Lækker rabarber og æblesaft med brus, lavet på engelske rabarber og delikate æbler fra Herefordshire. Farven er let lyserød med kraftige bobler. Smagen er høj på syre fra rabarberen og friskhed får den fra æblerne. Denne rabarber & æble saft er perfekte til at bruge som drinksmixer i blandet andet en pink gin, såsom Botica med jordbær og hindbær eller blot alene – gerne afkølet i et glas med is. Vi har flere af Folkington ‘s produkter i sortiment – Blandt andet deres populære Sicilianske citron lemonade eller mousserende drikke, såsom Hyldeblomstsaft og Ginger beer.

Indhold: Naturlig kildevand, æblesaft, rabarbersaft og sukker. Uden konserveringsmidler og ikke tilsat kunstige sødemidler eller tilsætningsstoffer.

Næringsindhold pr. 100 ml.

Energi 134 kJ / 32 kcal
Fedt 0 g
– heraf mættet fedt 0 g
Kulhydrater 7.7 g
– heraf sukkerarter 7.7 g
Protein < 0.04 g
Salt < 0.1 g

Historien om Folkington ‘s

Paul Bendit grundlagde i 2012 Folkington’s efter hele 12 års udvikling af de perfekte læskende drikke. Da de startede, havde de oprindeligt kun seks juices i sortiment. Det har dog vokset sig større. I dag består deres sortiment blandt andet af juice, mousserende drikke og mixers og nu med hele 14 personer ansatte i hele Storbritannien.

Hans ambitioner var at gentage den ægthed og afstamning bag fine wines blot i en række læskedrikke. Hvert år bliver Folkingtons fremstillet af de samme sorter af frugt, alt sammen fra de samme landmænd. Dette er med til både at opretholde den samme lækre smag og kvalitet. Folkington’s er bæredygdighed i højsædet, og de går ikke på kompromis med råvarerne. Derfor benytter de sig af britiske leverandører både med hensyn til deres æbler, pærer, rabarber, brombær, hindbær, jordbær, agurk, mynte og rosmarin og blomster. De bruger dog citroner fra Sicilien, tranebær fr Canada, ingefær fra Afrika og mango fra Colombia, da disse fantastiske frugter ikke er til at finde i samme kvalitet i England.Du kan læse mere om Folkington’s historie og ambitioner lige her.