Folkington’s Sicilian Lemonade

11,00 kr.

Ægte citron lemonade

Producent:  Folkington’s
Land: England
Alkoholprocent: 0%
Volumen (cl): 15

Pris inkl. Pant.

Frisk citron lemonade

Lækker og delikat citron lemonade fra Folkington’s. Den er produceret på blot sicilianske citroner som har groet helt ud til kysten, hvor de har fået tilført naturligt salt fra havet. Den friske citron lemonade har en mundfølelse af balanceret syre som gør den næsten uundværlig som drinksmixer. Den er ideel til at blande i alt fra Gin Hass, Kiwi drink eller i en Strawberry dream. Lemonaden er alkoholfri. Vi har også Folkington’s lækre mousserne drikke i sortiment – Blandt andet  rabarber/ æble, ginger beer og hyldeblomst.

Indhold: Vand, citronsaft og sukker. Uden konserveringsmidler, kunstige sødemidler og tilsætningsstoffer.

Næringsindhold pr. 100 ml.

Energi 175 kJ / 41 kcal
Fedt 0 g
– heraf mættede fedt 0 g
Kulhydrater 9.8 g
– heraf sukkerarter 9.8 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Historien om Folkington ‘s

Paul Bendit grundlagde i 2012 Folkington’s efter hele 12 års udvikling af de perfekte læskende drikke. Da de startede, havde de oprindeligt kun seks juices i sortiment. Det har dog vokset sig større. I dag består deres sortiment blandt andet af juice, mousserende drikke og mixers og nu med hele 14 personer ansatte i hele Storbritannien.

Hans ambitioner var at gentage den ægthed og afstamning bag fine wines blot i en række læskedrikke. Hvert år bliver Folkingtons fremstillet af de samme sorter af frugt, alt sammen fra de samme landmænd. Dette er med til både at opretholde den samme lækre smag og kvalitet. Folkington’s er bæredygdighed i højsædet, og de går ikke på kompromis med råvarerne. Derfor benytter de sig af britiske leverandører både med hensyn til deres æbler, pærer, rabarber, brombær, hindbær, jordbær, agurk, mynte og rosmarin og blomster. De bruger dog citroner fra Sicilien, tranebær fr Canada, ingefær fra Afrika og mango fra Colombia, da disse fantastiske frugter ikke er til at finde i samme kvalitet i England.Du kan læse mere om Folkington’s historie og ambitioner lige her.