Guado al Melo Bacco In Toscana

110,00 kr.

Type: Rødvin
Volume: 75 cl.
Producent: Guado al Melo
Land: Italien
Område: Toscana
Druesorter: Shiraz/Syrah, Sangiovese
Alc %: 14 %
Anbefalet til: Oksekød, Lammekød, Kalvekød, Fjerkræ, Røget/saltet kød

ved køb af 6 flasker er prisen 99 kr. pr flaske.

Bom Ba Ba

Denne skønne vin er Michele`s svar på en rigtig god hverdags vin. En vin som egner sig rigtig godt til det meste mad, om man skal spise oksekød, svinekød, vildt, lam eller kalv. og til lidt tapas eller Pizza og pasta fungere den super fint. Der bruges kun egne druer fra marker i Bolgheri og den er lavet på Sangiovese og Syrah. Vinen har en læskende frugt smag, med noter af hvid peber, delikate krydderier, samt et hint af kirsebær. den lagre 12 måneder på små egetræsfade efterfulgt af 3 måneder på flaske inden frigivelse.

Historien om Guado Al Melo

I Toscana langs Castagneto Carducci bakkerne ligger vingården Guado al Melo. Navnet strækker sg langt tilbage, og vinmarkerne har været dedikeret til vinfremstilling i mere end 200 år.

I 1998 købte familien Scienza ejendommen for netop at genoplive de historiske ærværdige vinmarker. Michele Scienza og hans familie har en generationsrig erfaring med vinproducerende oplevelser, som overholder principperne for bæredygtighed og naturligt landbrug. Familien følger traditionelle metoder, og benytter sig ikke af yderlige stoffer og kemiske indgreb, som eventuelt kan skade druernes naturlige kvaliteter. I 2001 foretog de den første høst, blot til personligt forbrug, hvorefter de i 2002 officielt høstede, og udgav Criseo og Ruse, som dengang gik under navnet Guado al Melo Bianco og Rosso. Året efter høstede de druerne til Antillo, Atis og Jassarte.

Antillo vinen blev opkaldt efter den nuværende winemaker Michele’ far, som bar samme navn.

Guado al Melo liggeer i Bolgheri området, i en lille dal med retning i øst-vest. Denne placering gør den normale temperatur køligere end resten af året, og flere temperaturforskelle. Dette specielle klima er med til at give vinstokkene mulighed for at opnå en fin balance mellem elegance og kraftfuldhed, samt skarphed og rigdom.

Hvis du ønsker mere information om Guado al Melo kan du klikke her